Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Bocs, hogy nem olvasom végig a hozzászólások, de jó lenne vki tudna segíteni most.
Véletlenül arra a vinyóra nyomtam kötet törlését, amire lementettem mindenem előtte 3 percel.
(((Nem bántottam el vinyót arról az állapotról mivel ezt a windows 1 sec alatt megcsinálta gondoltam meg lehet csinálni egyszerűen.
De tévedtem, 1 napja próbálkozom, de nem sikerült semmit szinte.
Azaz azt kitaláltam, hogy a DiskGenius 3.3.0525-ös progi megtalált mindent a vinyón, ami kötet törlése előtt rajta volt, de sajnos nem eged szériaszám nélkül másolni.
Szériát nem találtam a neten, meg másik olyan programot sem addig eddig eljutna....Tudna vki nekem ebben segíteni, egy működő diskgenius-szal (egy license keynek öülnék a legjobban...) vagy egy olyan programmal ami ugyanígy jó, de műxik crack nélkül is.
ui: Hiens boot cd 11.1-en rajtvan, a progi, de az a cd bug-os és ha elindítom a windowsom bootját is elrontja. a 11-es nem volt ilyen, de azon meg nincs rajt.
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(((