- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Micro Four Thirds
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Bocs, hogy nem olvasom végig a hozzászólások, de jó lenne vki tudna segíteni most.
Véletlenül arra a vinyóra nyomtam kötet törlését, amire lementettem mindenem előtte 3 percel.(((
Nem bántottam el vinyót arról az állapotról mivel ezt a windows 1 sec alatt megcsinálta gondoltam meg lehet csinálni egyszerűen.
De tévedtem, 1 napja próbálkozom, de nem sikerült semmit szinte.
Azaz azt kitaláltam, hogy a DiskGenius 3.3.0525-ös progi megtalált mindent a vinyón, ami kötet törlése előtt rajta volt, de sajnos nem eged szériaszám nélkül másolni.
Szériát nem találtam a neten, meg másik olyan programot sem addig eddig eljutna....Tudna vki nekem ebben segíteni, egy működő diskgenius-szal (egy license keynek öülnék a legjobban...) vagy egy olyan programmal ami ugyanígy jó, de műxik crack nélkül is.
ui: Hiens boot cd 11.1-en rajtvan, a progi, de az a cd bug-os és ha elindítom a windowsom bootját is elrontja. a 11-es nem volt ilyen, de azon meg nincs rajt.
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest