- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
gondoltam, hogy megpróbálom itt is:
problémám a következő:
adott egy: ABITKR7A alaplap, RADEON 9200SE, 256DDR, 60 GB vincsi, LGDVDROM, LGCDRW, ja és AMD1.6
azzal hozták hozzám a gépet hogy újra kéne tenni a winxp-t mert nem indul. (gondoltam egyszerű)
telepíteni nem tudtam, mivel alapesetben nem ismerte fel a winchester-t (a winchester más gépben tökéletesen működik) és CONDUCTOR CABLE hibaüzenettel iesztegetett.
Erre én vettem bele IDE kábeleket amivel már fel tudtam telepíteni a windows-t de az első újraindítás után kezdődött előlről. Aztán kaptam a tippet, hogy alaplapi elem csere. Hát ez is megtörtént ugyanolyan márkára, méretre, feszültségre ... stb. Ezzel már eljutottam odáig, hogy felment rendben a windows, de amikor a vidi kártyát telepítettem újraindult és kezdődött előlről az egész. Ekkor gyanakodtam a vidi kártyára de azt is kizártam mivel másik kártyával (MX440) is próbáltam amiről tudom, hogy tökéletesen működik...
hát röviden ennyi ha van valami tippetek akkor szívesen veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest