Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
gondoltam, hogy megpróbálom itt is:
problémám a következő:
adott egy: ABITKR7A alaplap, RADEON 9200SE, 256DDR, 60 GB vincsi, LGDVDROM, LGCDRW, ja és AMD1.6
azzal hozták hozzám a gépet hogy újra kéne tenni a winxp-t mert nem indul. (gondoltam egyszerű)
telepíteni nem tudtam, mivel alapesetben nem ismerte fel a winchester-t (a winchester más gépben tökéletesen működik) és CONDUCTOR CABLE hibaüzenettel iesztegetett.
Erre én vettem bele IDE kábeleket amivel már fel tudtam telepíteni a windows-t de az első újraindítás után kezdődött előlről. Aztán kaptam a tippet, hogy alaplapi elem csere. Hát ez is megtörtént ugyanolyan márkára, méretre, feszültségre ... stb. Ezzel már eljutottam odáig, hogy felment rendben a windows, de amikor a vidi kártyát telepítettem újraindult és kezdődött előlről az egész. Ekkor gyanakodtam a vidi kártyára de azt is kizártam mivel másik kártyával (MX440) is próbáltam amiről tudom, hogy tökéletesen működik...
hát röviden ennyi ha van valami tippetek akkor szívesen veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Lightyear - befektetési app
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest