- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
gondoltam, hogy megpróbálom itt is:
problémám a következő:
adott egy: ABITKR7A alaplap, RADEON 9200SE, 256DDR, 60 GB vincsi, LGDVDROM, LGCDRW, ja és AMD1.6
azzal hozták hozzám a gépet hogy újra kéne tenni a winxp-t mert nem indul. (gondoltam egyszerű)
telepíteni nem tudtam, mivel alapesetben nem ismerte fel a winchester-t (a winchester más gépben tökéletesen működik) és CONDUCTOR CABLE hibaüzenettel iesztegetett.
Erre én vettem bele IDE kábeleket amivel már fel tudtam telepíteni a windows-t de az első újraindítás után kezdődött előlről. Aztán kaptam a tippet, hogy alaplapi elem csere. Hát ez is megtörtént ugyanolyan márkára, méretre, feszültségre ... stb. Ezzel már eljutottam odáig, hogy felment rendben a windows, de amikor a vidi kártyát telepítettem újraindult és kezdődött előlről az egész. Ekkor gyanakodtam a vidi kártyára de azt is kizártam mivel másik kártyával (MX440) is próbáltam amiről tudom, hogy tökéletesen működik...
hát röviden ennyi ha van valami tippetek akkor szívesen veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest