Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hörpi
tag
gondoltam, hogy megpróbálom itt is:
problémám a következő:
adott egy: ABITKR7A alaplap, RADEON 9200SE, 256DDR, 60 GB vincsi, LGDVDROM, LGCDRW, ja és AMD1.6
azzal hozták hozzám a gépet hogy újra kéne tenni a winxp-t mert nem indul. (gondoltam egyszerű)
telepíteni nem tudtam, mivel alapesetben nem ismerte fel a winchester-t (a winchester más gépben tökéletesen működik) és CONDUCTOR CABLE hibaüzenettel iesztegetett.
Erre én vettem bele IDE kábeleket amivel már fel tudtam telepíteni a windows-t de az első újraindítás után kezdődött előlről. Aztán kaptam a tippet, hogy alaplapi elem csere. Hát ez is megtörtént ugyanolyan márkára, méretre, feszültségre ... stb. Ezzel már eljutottam odáig, hogy felment rendben a windows, de amikor a vidi kártyát telepítettem újraindult és kezdődött előlről az egész. Ekkor gyanakodtam a vidi kártyára de azt is kizártam mivel másik kártyával (MX440) is próbáltam amiről tudom, hogy tökéletesen működik...
hát röviden ennyi ha van valami tippetek akkor szívesen veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest