Aktív témák
-
Neylon
tag
Mi lehet a hiba? már csomószor vettem ki a VGA-t a gépből, és eddig semmi baja nem volt. lehet hogy a kártyának semmi baja hanem az AGP mondott hellot? help!
:O -
Neylon
tag
Hi! képzeljétek visszaraktuk az ő Gef4-t és lássatok csodát nem akad neki az egér.
ez olyan mintha a Radeon 9200-sem meggyógyította volna gépét. LOL
Viszont most nekem van egy hatalmas problémám. mostmár itthon vagyok
nagyba rakom vissza a 9200-t, bekapcsolom és 1hosszú és 3rövid sípolás!
megnézem jól raktam e be. igen! ugyanaz a sípolás. kiporszívozom a SLOT-ot, megnézem a RAM-kat. restart, ugyanaz a sípolás. ideges lettem BIOS kisütés, ugyanaz a sípolás se kép se hang. NA ez mitől lehet? -
törölt tag
khm...görgős?...khm...lehet csak meg kéne takarítani :DD vagy vegyél optikai egeret :)
mert kár ennyire túllihegni a problémát egy egér miatt :D
jaaah, most látom: re Bash :D
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Neylon
tag
Na most figyeljetek! most itt vagyunk a haveroméknál. elhoztam az én 9200-emet ÉS LÁSSATOK CSODÁT!!!! NEM AKAD AZ EGÉR!!!!
LOL!!!!!!!!!!
Vajon miért akad NVIDIÁNÁL? -
Neylon
tag
na akkor mi legyen? szegény haverom letargiába van...
-
Neylon
tag
mind2-vel. eredmény ugyanaz. Bios_frissités?
-
Neylon
tag
PS2-s
-
Neylon
tag
Logitech egere van, egész tuti nincs a vezetékkel baj mert nálam kipróbáltuk és semmi probléma.
-
Neylon
tag
a progik nem lassúak, sőt szakítanak! de nem lehet úgy játszani hogy akad a kurzor. vigye vissza a deszkát? szvsz nem a lappal van a bibi.
-
Neylon
tag
Sziasztok! az egyik haverom most vett egy új gépet. A konfig: Barton 3200+; A7N8X-E DELUXE; a VGA Geforce MX 440 EAGLE 64MB( ne nevessetek ez még a régi gépéből van, sajnos új VGA-ra nem volt pénze). szóval az a probléma, hogy akad az egér mint állat 0% procihasználat mellet is. már mindent kiprobált: Windows reinstall, VGA driver reinstall stb..
Szóval szerintetek mi a probléma?
Előre is köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest