Hirdetés
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Az imént ajánlott topicon kívül mindkettőtöknek javaslom a fórum alapelveinek elolvasását.
-
Csyppa
senior tag
Mindkettőtöknek ajánlom a kérdésetek feltevésére az Azonali kérdések órája topicot.
-
windhunter
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is elkelne egy kis help.
Ezt írja ki:"a macromedia projektor hibát észlelt ezért leáll"
Amikor berakok egy tutorialos cd-t, ami külön ablakban nyílik meg, de utána leáll.
Tud vki vmt erre???
köszi -
redakoska
csendes tag
hi pls segitsetek :S fontos lenne.. mitöl van az h az egerem ésa billentyüzetem nem reagál idöben azokra amikre kéne? pl autos játékban fordulnék és még midnig fullgázon megy egyenesen meg ilyenek. windowsban normális. 1 pl: gta-ban is jo de codban nem pls irjatok fontos. format c is volt és még mindig szar :S
Aktív témák
- Professzionális gamer pc...!
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest