Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Az átlagos fordításnál nagyságrendekkel jobb és illik a hangulathoz, én pozitívan csalódtam. Persze ez szubjektív.
Egyébként engem pont az zavar, hogy nincs a játéknak hangulata. Mindenki ugyanúgy néz ki, a demigod szintű NPC-ken nem látszik, hogy ők ott az atyaúristenek, egy lvl 5 playert alig lehet megkülönböztetni egy 30-astól. A helyszínek actonként változnak, de hihetetlenül monotonak. Benyomom az automata futást és csak az egeret használva haladok előre, a "use"-al egyetemben 4 gomb elég, viszont vannak részek, amiket valószínűleg nem adtak le tesztelésre, mert még hárman is beleizzadnának. Eddig pár hangulatos rész volt, az actok végei. Remélem lesznek kellően bizarr helyszínek is, mert én tulajdonképpen single playerként haladok. Továbbra is sajnálom, hogy nem rendes MMO-t csináltak belőle, mert akinek ez a stílus tetszik, az sokkal jobban elvan a D2-vel (én tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest