Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
szerintem a marksman skilljei nagyon is használhatóak, jobbgombra berakod a féltérdeélst és sookkal pontosabban céloz, a gránát pedig tényleg kicsit nagyot száll de azért lehet írányítani nekem sikerült, van még az a össze-vissza lövöldözős őrült skill is az meg akkor jó ha sokan jönnek rád benyomod és megfekteti az összeset

#389: at enchanted (zöld) gyengébb mint a rare (kék) aztán találkoztam még a legendaryval is az sárga 3 csillagos, valaki említette hogy vagy még ennél dúrvább is tudna screet linkelni kíváncsi vagyok, már többször nem nyomom végig a demot elég volt 4x

jah még valami a teljesben mennyi lesz a lvl cap?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest