Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Akik szerintem vették most az energiát és átírták az eddigi véleményüket most negatívra, azok nagy része ezt meg is teszi visszafelé is szerintem simán. Az induláskor is dőltek a negatív értékelések és elég szépen egyensúlyozva lettek később és ment át végül very positiveba az értékelés.
Sajnos be kell látni, hogy hiába jó amúgy a játék, a stúdió sok mindenhez nagyon nem volt felnőve, váratlan siker volt a játék számukra is, heteken át nem tudtak mit kezdeni a szerverekkel sem, sok buggal sem a mai napig. A kibővített csapat új tagjai ugye nem két nap alatt tanulnak bele a dolgokba, úgyhogy azoknak is idő kell folyamatosan, amíg teljes értékű alkalmazottakká válnak. A kommunikációban is voltak/vannak hiányosságok, amin az sem segít, hogy community manager vagy valaki admin, úgy reagál egy kommentre discordon, hogy "te még it vagy, azt hittem már refundoltál". Meg hát gondolom a SONY is a tökükre lép rendesen az egyezségeik miatt.
Én alapvetően sajnálom az AH-t, mert tök jó dolgot hoztak létre, de mintha agyonnyomná őket a siker és kijön a tapasztalatlanságuk sok helyen. Nagyon nem terveztek ők azzal, hogy százezer feletti játékosszámot kell kiszolgálniuk a hét minden napján. Bár ez most akkora blama, hogy nem hiszem, hogy a SONY ne visszakozna majd valamilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest