Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
az nem került pénzbe...

és hát a szálcsiszolás azért erős. reszelővel belepiszkálva próbáltam kicsit fesértegetni a belső falat, valamennyire párhzamosan.
a végleges betöltés előtt végeztem "csurgatási" próbákat. a fecskendőből az oldalfalakra cseppeket tettem. és néztem, hogyan állnak össze, és szaladnak le.
ebből úgy gondolom, hogy ennél a mennyiségnél is jó eséllyel mindig lesz alul kis elgőzölhető víz.ez nagyon hasraütéses próbálkozás, de úgy gondolom, hogy valamennyire kell működjön.
ha a vákuum bent marad, és a folyamat nem akad el valahol az üzem közben, akkor nagyjából meg fogom tudni saccolni a várható teljesítményt.
egy ideje küzdök, hogy a fekvő lapra 400 mm magas tornyot alkossak, ami 4-5 kiló alatti, és megüti a passzív 200w-ot.
de 160-180-nál egyszerűen elakadok.
ez egy határ.
mint ahogy a szabvány méretnél a passzív kb. 100w. azt nem is tervezem túllépni, mert szinte lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest