Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
'Kérdések:
Van valami olyan ragasztó, ami jó hővezető, és össze lehet vele a hp-kat ragasztani? Kész csöveket nem feltétlen egészséges forrasztani...
A talp mindenképp polírozott réz lenne, itt nem úszom meg a forrasztást (kisebb felület, talán menni fog). Mekkora felületet és milyen vastagságot érdemes választani hozzá?
Hol, és mennyiért lehetne ezekhez az alapanyagokhoz olcsón hozzájutni (8-as, vagy egy kicsivel véknyabb cső, réz lemez)? Alulemez az van, forrasztani tudok, ón van.'
Nemt tudom, illetve létezik 'folyékony fém', viszont ennek sem tudom a hővezető képességét.
Egyszer használtam ilyen 'folyékony fémmet', egy repedt-töröt autó-váltó helyreállítás-hegyesztés utáni tömítésre.
Szerintem az a legjobb, ha a csövek belemennek egy kifúrt réztömbe,- így nem kerül még egy anyag a proc. és a viz közé.
A furat, és a fal távolsága 2-5 mm legyen a tömbön, szerintem.
Cső: viz-gáz szerelvény boltban.
Réztömböt: a www.hwsw.hu-n is van egy heatpipe topik, abban van egy budapesti bolt a címe.
Az ón nagyon rosszul vezeti a hőt a rézhez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest