- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
'Kérdések:
Van valami olyan ragasztó, ami jó hővezető, és össze lehet vele a hp-kat ragasztani? Kész csöveket nem feltétlen egészséges forrasztani...
A talp mindenképp polírozott réz lenne, itt nem úszom meg a forrasztást (kisebb felület, talán menni fog). Mekkora felületet és milyen vastagságot érdemes választani hozzá?
Hol, és mennyiért lehetne ezekhez az alapanyagokhoz olcsón hozzájutni (8-as, vagy egy kicsivel véknyabb cső, réz lemez)? Alulemez az van, forrasztani tudok, ón van.'
Nemt tudom, illetve létezik 'folyékony fém', viszont ennek sem tudom a hővezető képességét.
Egyszer használtam ilyen 'folyékony fémmet', egy repedt-töröt autó-váltó helyreállítás-hegyesztés utáni tömítésre.
Szerintem az a legjobb, ha a csövek belemennek egy kifúrt réztömbe,- így nem kerül még egy anyag a proc. és a viz közé.
A furat, és a fal távolsága 2-5 mm legyen a tömbön, szerintem.
Cső: viz-gáz szerelvény boltban.
Réztömböt: a www.hwsw.hu-n is van egy heatpipe topik, abban van egy budapesti bolt a címe.
Az ón nagyon rosszul vezeti a hőt a rézhez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- További aktív témák...
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest