Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz K1nG HuNp #56972 üzenetére

    Hát ez sokban függ az egyén mentalitásától is. Én amíg nem volt meg először elég könnyen be tudtam tiltelni (nagyon rá voltam görcsölve ez sem segített a dolgon), ma már sokkal tovább bírom, így sokkal többet tudok egyhuzamban játszani. Ilyen téren mindenki más, te ismered magadat, ha tilten vagy nyilván ne játsz, akkor nem játszik jól az ember.
    Alapvetően egy univerzálisan erős deckkel, mint az aggro vagy midshaman le lehet menni simán szinte mindegy mi van. Kicsit lehet techelni, pl én a midshamanban a 2. manatide és 2. maelstorm portalt cserélgettem most, mikor kellett inkább az antiaggro tool és mikor a laphúzás control ellen. De nagyon görcsölni nem kell a techen csak szélsőséges esetben. Ilyen volt amikor otk worgen meta volt pár napig olyan szinten, hogy kb 30% az volt, na akkor mondjuk druid 6 nagy taunttal legend #57-ig vitt, de ez totál szélsőséges eset volt, ritkán van ilyen, hogy ennyire könnyen counterelhető deck uralja a laddert ekkora százalékban.
    Arra készülj fel mindenképpen, hogy 5 -> legend általában nagyobb meló mint az 5-ig lejutás, hacsak nem futsz bele valami szerencsés streakbe és nem tolod nagyon magas winrattel. Ha mondjuk 55%-os winrattel tolod akkor az máris 250 game papíron.
    Nem lesz lényegesen könnyebb hó végén szerintem, sőt talán még kicsit annyiból rosszabb, hogy olyankor én azt vettem észre, hogy már tényleg csak T1 deckkel lehet összefutni, mert aki akkor erőlködik még az tryhard módban van. Első 2 hét után már mindegy kb szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák