Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz KaraDani #52587 üzenetére

    Akkor majd szólok ha ilyen curve-om és 2x joust winem lesz 8-10 manás lényes deck ellen. Megsúgom: Ilyen sosem volt wog óta. Tegnap huntereztem, ugrottam is vele pár rankot, eléggé BrokeBack.Ja és a fegyókat se szoktam látni warriorként, 4x hard mulligan ellenére sem, ez előtte is feltűnt. (elvileg minden 2. esetben kéne jönnie, ekkor kb 58% ha jól rémlik) Utána mirror, érdekes mód fölényesen nyertem, mert ellenfél nem tudta, hogy nem kéne annyira húzni a lapokat ilyenkor, meg 6/6ra executet tolni. Ilyenkor nem számít a luck annyira.

    BTW még a profiktól is hallani, hogy 1 cotw még elmegy, 2 szinte verhetetlen pontos válaszok nélkül, főleg ha utána jön azonnal. Én is nyertem folyton ilyenkor fordított esetben.

    Ki mondta amúgy hogy nem számít a skill? Amennyiben kb azonosra jönnek ki a randomok egy meccsen belül 10, 50, 100 meccsnél kiegyensúlyozódik, de attól még az a menet bukta, ha fejed tetejére is állsz. Lényeg, hogy a többi kiegbe csökkentség tovább a randomot, a cotw csak simán OP, nem random.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák