Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz SLYM #29875 üzenetére

    a hunter az egyetlen class, amivel nem vagyok hajlandó játszani, mert egyszerűen utálom. legend nem érdekel, mert úgysincs rá elég időm, csak annyi, hogy ne pofozzanak körbe folyamatosan.

    amúgy van pár paklim, amit szoktam cserélgetni (paladin, CW, mechmage, combo druid, éppen aktuális warlock), nem ragaszkodok görcsösen egyhez, csak ilyenkor általában a szokásos HS "random" szokott lenni, hogy ha váltok, akkor hirtelen változnak az ellenfelek is. agyban tudom, hogy ez hülyeség, de az én mintám alapján kissé túl gyakran fordul elő az ilyen véletlen. aggro paklikkal tudok érvényesülni, csak azt meg nem élvezem annyira, a controlt a mostani meta bedarálja, ha nem jól húzok, de gyakran még a midrange paklikat is. érzem azt is, hogy egyáltalán nem vagyok egy top játékos, új paklikkal sokszor van misplay, de eddig minden szezonban be tudtam menni rank 10 alá, most meg 11-13 között ingázok vagy egy hete. tudom, ne rinyáljak, ha nem vagyok hajlandó én huntert játszani, de azért jó lenne egy olyan meta, ahol nem külön hunterhez kell tech lapokat játszani.

    lehet visszaállok arénára, legalább a BRM végéig, az még mindig kevésbé rákosítja el az agyamat, bár ott is vannak cifra dolgok. a tegnapi elég durva demon draftom (2 flame imp, 3 voidcaller, 1 floating, 1 doomguard, 1 infernal jött össze, de volt benne siphon soul, shadowflame, sea giant és a többi része se volt szar) és 6 winre volt elég, a 3-ból két lose nem rajtam múlt, körbe játszottam, amit lehetett, de mondjuk két sword of justice-t elég nehéz, vagy mikor a mage velent kap sneedsből és arcon lő egy 20 sebes pyroval, mert 18 hp-ra nem raktam le a healbotot.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák