Hirdetés
- [Re:] Európába is elhozza gamer tévéjét a Hisense
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányos topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Belépőszintű vezetékmentes fülhallgató a Skullcandy fémjelzésével
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Hozzászólok Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
omg kungen forsen
Comparison is the thief of joy.
-
whitezo88
nagyúr
[link] Kungen vs Forsen!
mod: lol Forsen nyert, Antonidas ment a levesbe, erre craftolt egy másikat, annyi dustja volt
[ Szerkesztve ]
-
Klemice
senior tag
A részletes szabályok le vannak írva valahol, pl hogy mikor kapnak pakkokat?
-
batai15
nagyúr
expert szinten konkrétan széjjel ver a gép.. olyan lapjai vannak..
"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
vzarmo
őstag
válasz
batai15 #30657 üzenetére
Én anno azt vettem észre, hogy ha nem basic lapokkal mész expert ellen, akkor neki is módosított paklija lesz. Tényleg ne tegyél be mást csak alap lapokat és meglátod majd milyen veszélyesen hülye a gép akkor. ez egyébkent akkor tűnt fel, amikor amcsin a fenti módon játszottam, míg eu-n voltak benne kapott lapok is.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
vzarmo #30658 üzenetére
Én arra emlékszem, hogy basic mage paklival mentem és minden expertet elvertem elsőre kivéve a priest-et. Ezért kezdtem el Priest-tel játszani.
Kungenen felbátorodva eddig 5/4 mage. Egyik el is vert, pont kijött neki a topdeck frostbolt pyroblast előtt.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
You face Jaraxxus, Eredar Lord of the Chugga Legion:
Battle tag: kampec#2540, Origin: Midnightguide
-
NyxNyxNyx
addikt
Retkes hungry dragon persze hogy elvesztette nekem a meccset. Soha többet, még thoughtsteal után sem.
-
vzarmo
őstag
Mégis mennyi paklit kaptak az elején? Mindegyik tele van legend lapokkal (ahhoz képest amióta játszanak).
-
vzarmo
őstag
válasz
NyxNyxNyx #30666 üzenetére
Nekem ez fura. Ha az a játék lényege, hogy ki tud új account-tal messzebb jutni, nem biztos, hogy ennyi paklit kellene kapniuk/venniük. Ha kaptak egy kezdő mennyiséget az ok, de nem úgy tűnik, hogy ez lenne.
Az mellékes, hogy ahhoz képest is mekkora szerencséjük van, ami a nyitásokat illeti.[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz
vzarmo #30665 üzenetére
Extra packs!
Every hour, each player will be able to open three new packs. They can choose between classic packs & Goblin and Gnomes packs
Every three hours, the player in last place will get three packs.
Every two hours viewers will be able to participate in a Twitter vote in which they can select which player will receive an additional five packs.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Most Forsen kicsit elhúzott, démonlock jól működik és kevés huntard jön, Kungen visszaesett rank6-ra, átállt mechmage-ről mechshamanra.
Reynad szinte biztosan utolsó lesz
You are not prepared.
-
batai15
nagyúr
kártya csomagokat érdemes mindíg elnyitogatni vagy egybe többet? olvastam h valakinek volt elég sok, stremelte a nyitást, ez olyan mint az mmoban a drop rate?
többet nyitsz több esélyed legendaryra?"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
batai15
nagyúr
értem. Igazatok lett. Full basic deckel elvertem a gépet amit össze rakott paklival nem sikerült.. ott olyanokat counterelt hogy csak lestem.. volt hogy egy kör alatt 15 hp szedett tőlem..
most meg kb 20 pontal fejeztem be a mecset.."A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
SLYM
veterán
egyébként hogy kerültek képbe ezek a játékosok? kungen meg reynad? ők nem is voltak rank 1-ek soha nem? (kérdés volt, mielőtt még jön a flame)
-
Sturdiridge
tag
mit kap a nyertes?
Forsen már nyeli a sört...
[ Szerkesztve ]
-
efge
aktív tag
válasz
Sturdiridge #30676 üzenetére
5000 dollár [link]
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
whitezo88
nagyúr
Viszont savjz szepen feljott. Meg mindig nincs eldontve a meccs pedig csak husz perc van hatra. Na jo, Reynad mar biztos nem nyer...
-
DaveNo1
veterán
válasz
Phobion #30679 üzenetére
Semmi, csak mivel van 4-5 csillag előnye Kungennel szemben nem játszott abban bízva, hogy Kungen nem tud ennyit behozni, ő meg nem esik vissza mivel nem játszik. Szerintem ez elég gáz hozzáállás egy versenyen.
whitezo88: Savjz nyerhetett volna (szerintem már nem éri be Forsent) ha nem vált Hobgoblin palára.
Ok visszaszívom amit mondtam, Savjz még nyerhet, Dr. GG ismét lecsapott (két bomba 7 sebzés arcra, Lethal)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na utolsó meccs, ha Savjz nyer, akkor X.
He did it
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Savjz bebizonyitotta hogy a szerencse forgando! Rengeteg never lucky momentje volt ma, de utolso ket meccsen is nagy rng-vel sikerult negyedik helyrol elsore feljonnie. Durva, nagyon jo ez a verseny format! Shamannal par ora alatt tizrol 4re feljonni, ennyi toketlenkedes utan...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gyuri27 #30684 üzenetére
Egymás ellen meccselnek.
MikE008: én mondjuk simán Savjznak adnám, Forsen az utolsó 2-3 órában gyakorlatilag semmit nem csinált (értem én, hogy taktikázás), mondjuk ez a szervezők hibája is. Ha már 24 órás verseny, akkor ne legyen ilyen max legyen pár negyedórás meg kajaszünet.
whitezo88: mondjuk a démonzoo decket le is kell nyomnia Savjz-nak ami nem lesz egyszerű szerintem.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
NyxNyxNyx
addikt
RIP Forsen
-
Krippék nagyon jók voltak az utolsó egy órában, olyan beszólások röpködtek, hogy szakadtam:
Does Forsen need more money?
He's going for the E-sports.
Reynad showed the PoE elements of Hearthstone.WP Savjz, Forsennek nem jött be a kivárásos taktika. Reynad meg hozta a szokásos inkább otthon kellett volna maradni formáját.
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások
-
törölt tag
Sziasztok!
A hátlapért ugye el kell érni a rank 20-at minimum. De ezt elég egyszer elérni, vagy meg kell tartani a season végéig?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#81999360 #30692 üzenetére
Nem tudsz rank 20 alá visszaesni.
Más: volt korábban olyan videó linkelve, ahol egy nímand kicserélte a lapok feliratait és képeit a twitches streamerekre alapozva, meg ilyenek. Tehát ez amúgy valós, bele lehet nyúlni ilyen szinten a játékba minden gond nélkül? Lefordítgatnék ezt-azt.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NyxNyxNyx
addikt
Kipróbáltam ezt a démon zoo-t és azt kell hogy mondjam rohadt erős. Rövidek a meccsek és nagyon egyszerű játszani. Hunter ellen nem tudsz mit csinálni, mirror ugye 50/50. Rogue lehet még nehéz, de azok nincsenek jelen. A többi class ellen elég sima
(kivéve a paladin ellen akinek Sniper Rag-je van először kiszedi a Malganisomat 1/4, aztán face 1/3. Akármelyik nem történik meg, nyertem)
-
whitezo88
nagyúr
más se kapott mai questet? csak a tegnapi van bent 2/5ön, más semmi
-
Gyuri27
félisten
válasz
fogtunder #30690 üzenetére
Reynard nem rossz játékos. Így jött ki. Forsent is láttuk már kiesni az első fordi után.
Amúgy nem lepett meg a dolog. Forsen az ilyen. Ezért szeretik sokan.
2 vége van ennek a hs-nek. Van a kolento, lf stb-stb agyasok gyülekezete. Meg van a másik vége reynard, forsi stb-stb laza csókák.Amd: Radeon-Ryzen
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Európába is elhozza gamer tévéjét a Hisense
- Autós kamerák
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- [Re:] A nagy kriptobefektető szerint őrült dolog NFT-t vásárolni
- ASUS routerek
- [Re:] Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- [Re:] 4x 3.6 GHz AMD AM4 Ryzen 3 3200G + ASROCK A320M-DVS R4.0
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Pioneer VSX-932 ( Dolby Atmos, 7.2 Spotify, 4 K60Hz)
- Új Lenovo Slim 1-14AST-05 Multimédiás Ultrabook -60% 14” AMD A4-9120e 4Gb DDR4 64GB eMMC HD LED MATT
- Új Lenovo V145-15AST 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -25% AMD A4-9125 8GB 256GB SSD HD LED MATT
- Baseus Power Bank 65W laptop notebook powerbank 30000mAh ÚJ
- Huawei P30 Pro 8/256 DualSim Black/Független/
Állásajánlatok
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest