Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Én még elég kezdő vagyok ebben a gémben, vagy inkább sok mással tolom, nem mélyültem el annyira durván benne. Elnézem sokaknak milyen brutál kártyái vannak, lvl 15 környékén vagyok és itt már mindenki jön a legendary lapokkal, ragnaros, sea giant (ami kb szerintem a leg op-bb lap a játékba, a csatatéren elég ha van lent mondjuk 4 lap, annyi mindig szokott és akkor már 6 manáért hozol ki egy 8/8as lényt eszeveszett op lap)
    nekem sajnos nincsenek ilyen kártyáim így azért elég rossz. Csinálom a napi küldiket, de örülök ha naxxramasra szárnynyitogatásra összejön 700 gold nemhogy még paklit is vegyek. Arénázni is jó móka csak nem tudok 3 wint se lehozni az a baj :) szóval nem önfenntartó a dolog.
    Féreg tv nevezetű youtube csatornán vannak nagyon jó magyarázások, gameplayek kommentárral, hogyan kell csinálni csak nem sok az a baj. Van esetleg még ilyen csatorna, ahol valami normális ember, aki tud is játszani és nem 15 éves elmagyarázza a tudnivalókat? A féreg tv nagyon jó azt ajánlom mindenkinek, aki esetleg nem ismerné.
    Amiket imádok ellenem: sea giant, hogger, nagnaros, ysera, silvanas windrunner (fú ez is mekkora op lap atyavilág!) akkor a black knight ami egy tauntos lényt automatice elpusztít. Szóval lenne bőven miket megszerezni, persze nem csak a lapok számítanak, de a felsoroltak közül nem egyszer volt, hogy akár 1 darab a pakliban eldöntött egy meccset annyira op lapok.
    Na csak ennyi, egy kis szerdai szösszenet, hazaérek tolok egy arénát :DDD

Új hozzászólás Aktív témák