Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz F-ECT$ #21470 üzenetére

    Idegesítőnek idegesítő, viszont lassú, és a hero powerje nem a legjobb. Például mikor max hp-n vagy, és csak "reakciós" lapok vannak a kezedben, miközben az ellenfelednek semmi nincs a boardján, akkor a heal használhatatlan, és passzolhatod a köröd anélkül, hogy bármit is csináltál volna.

    Handlock szerintem már a kezdő körtől izgalmas, mert már lapeldobáskor is jól meg kell válogatni, hogy mit hagysz meg és mit nem, nagyon szituáció függő a különböző deckek ellen. (Például agro deckek ellen Molten kell, míg control deckek ellen earth giant). Tapekre is nagyon figyelni kell, és 15 hp alatt már nagyon számolni kell, hogy érdemes-e tovább tapelni, vagy inkább safe play. Ahogy Fects is írta, végig vékony jégen táncolsz, mert sok deck lekombózhat, ha túl sokat hero powerezel.

    pethYeti A legtöbb control decknél az első 2-3 kör gyakorlatilag passz, nem csak a Handlocknál, mert nincsenek olcsó minionok. Ezért is van az, hogy az agro deckek sokszor átmennek a control deckeken, mert ebben a kritikus szakaszban már elmehet minden, ha nem jönnek fel az AOE spellek.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák