Szabadon fejlesztheti az OLED tévébe szánt paneljeit a Loewe

Az LG Displaytől csak nagyon alap kijelzőket vásárol a vállalat, és azokat módosítja kedvére saját németországi üzemébe.

A Loewe kínálja jelenleg a legdrágább OLED televíziókat, amelyeket különféle extrákkal egészít ki, a cég pedig egy újabb lépést tesz az exkluzivitás irányába. Christian Alber, a vállalat ügyvezető igazgatója ugyanis azt jelentette be, hogy speciális együttműködési megállapodást kötöttek az LG Display-jel. Ennek értelmében a Loewe úgynevezett Open-Cell-OLED-Panel komponenseket vásárol a dél-koreai beszállítótól, amelyek tulajdonképpen teljesen alap, csupasz kijelzők, áramkörök és hűtés nélkül.

Ezeket az alkatrészeket a Loewe a saját németországi üzemében építi készre, és pakolja bele később a televízióiba. Ez a megoldás azt eredményezi, hogy a Loewe minden korábbinál jobban átszabhatja a vezérlést, azaz a kép minőségét, akár egyedi fejlesztésű komponensek felhasználásával. Egyelőre még nem világos, hogy pontosan milyen típusú OLED paneleket kap a cég az LG Displaytől, és mikor kerülhetnek a boltokba az első ilyen "saját" OLED televíziók.

Előzmények

Hirdetés