Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
killer
tag
Köszi szépen.
A reggel 7 órát elvből kihagytam és csak röhögni tudok, mikor a diszpécser telszámokat emlegetik... Akkor veszik fel, ha kedvük van. Általában nincs.
Az ADSL azért nem jó, mert nagyon kevés. Alapvetően non-stop grafikai stúdiós (kicsiben) dolgora vagyok berendezkedve és neten jönnek a nagyobbnál nagyobb anyagok (ftp server). 768 kbittel húzni már elég, de 128cal feltölteni... Árban pedig ott van, mint egy server hosting és egy sima ADSL. Röhej. Az meg gondolom egyértelmű, hogy nincs havi millám egy normális kapcsolatra :)
Egyébként az lesz, amit mondtál, azaz '''nagy nevű'' céghez fog utazni a server. Megint rossz oldalán voltam a f...nak... :(
Ja, a gépben ''csak'' leégett egy vinyó. Nyilván nem a szolgáltató hibája, de elég vicces, hogy 11 órával a baleset után tudok hozzáférni a géphez, valamint, hogy ha hétvégén történt volna a dolog, akkor ki sem merem mondani, hogy több nap...
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gmail
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest