Új hozzászólás Aktív témák
-
bsgy
csendes tag
Van egy olyan problémám / win 10 64bit/ hogy a gépemhez csatlakoztattam egy lcd tv-t a videokártya hdmi csatlakozón keresztül filmnézés végett. Ekkor nem volt hang a TV-n csak a gép alaplapi hangkártyájáról jött hang a hozzá csatlakoztatott hangszóróra, de én a TV-n akartam hallani a hangot, de ez csak úgy ment hogy letiltottam az alaplapi hangot az NVIDIA vezérlőpulton a digitális hang beállítása + Windows hangbeállítások megnyitása ablakban.
Itt megnyílt egy hang nevű ablak és alatt több sorban voltak a hang lehetőségek. A tv-n a hang akkor indult el ha az alaplapi /REALTEK/ hangkártyát letiltottam. Ekkor a hdmi csatlakozón keresztül egyből lett hang a tv-n.Amikor vissza akartam térni az alaplapi hangra akkor tapasztaltam hogy a NVIDIA vezérlőpultból felnyíló „Hang” nevü ablakból eltűnt fent említett Realtek sor amit letíltottam, vagyis nem tudtam itt visszakapcsolni. Ekkor hibásan azt gondoltam hogy ha itt letiltom a hdmi-nek a használatát akkor visszajön a realtek hang, de tévedtem mert így minden hang eszköz eltűnt a „hang” ablakból így nem tudtam újra engedélyezni az alaplapi hangot, illetve már a hdmi hangot sem.. Később a windows-al az alaplapi hangot vissza tudtam állítani de sajnos hiába csatlakoztattam újra a TV-t a korábban letiltott hdmi beállítási, engedélyezési lehetőség az nvidia pultból elérhető „hang” ablakban nem jelent meg többet, így nem tudtam engedélyezni sem.
Tehát a problémám jelenleg az hogy a hdmi-vel csatlakoztatott tv-n nincs hang, és ezt az új nvidia driver telepítése, újraindítás, stb. nem oldotta meg. Az eszközkezelőben nézve minden szépen működik de nincs hang a tv-n és biztosan az az ok hogy azt a korábbi letiltásból nem tudom feltámasztani.
Előre is köszönöm a segítséget…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest