Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz liksoft #35978 üzenetére
Szia. Köszi a segítséget. A másik vinyó (750-es) már korábbi eset, kb 2-3 éve kattog. Anno cserélték, kaptam újat, az új is elkezdte ugyan azt, az is kattog. Mármint ha olvasni akarok róla, vagy másolni rá, akkor vár egy olyan 5mp-et, felpörög, kattan egyet és utána indul csak a művelet, mappák elérése pölö Total Commanderben, stb. Az SSD lenne most a nagyobb baj. Nem hinném, hogy táppal lenne a baj, egy Corsair HX 650-es tápom van, gond nélkül teszi a dolgát. Csatlakozási problémát még megérteném a nagyobb vinyó esetében, mert az kábellel van kötve az alaplapra, az néha elmozdulhat, stb...Az SSD esetében azonban nem, dokkolóról megy, mióta megvettem (november) be lett rakva a gép tetején lévő dokkolóba ( Cooler Master CM 690 Advanced II ) és tegnap óta ki sem lett véve onnan. Még bőven garanciális, bár az OCZ ugye elfáradt, remélem megoldható a dolog.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Ma bekakkantott az OCZ Vertex 450-esem. Gép indításnál disk boot failure, insert system disk...stb...csináltam egy screent, de az az érzésem, hogy nem túl hihető. Kb november óta van meg.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz liksoft #21302 üzenetére
Én azért hoztam fel ezt a példát, mert nekem a GDB nem segített, az általam vissza kívánt állítani merevlemezre azt írta, hogy nincs elérési út, mikor megadtam neki a tallózásnál.
Szóval nekem a másik segített, nem is akár hogyan.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Hja amúgy ha vkit érdekel, találtam egy nagyon szuper adat mentő progit, nekem jobban bejön mint a GDB. Nagyon gyors, pár óra alatt 800 giga adatomat hozta vissza tökéletesen
A program neve: RecoverMyFiles v4Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz liksoft #21298 üzenetére
Oké, értem én mit mondasz, csak nem értem, hogy hogyan fordulhat elő ilyen, hogy fals adatokat kapok. végülis tök mindegy milyen forrsából, hoyg a progi írta rosszul, vagy a vinyó adta hibásan az infót.Akkor per pill nem volt vele időm foglalkozni, mert nem az én gépem volt.
A szétesés meg enyhe kifejezés
De azért sztem nem ugyanaz a kettő, hogy egy félmilliós motorról beszélünk, ahol ha vmi tönkremegy, akkor kuka, vagy egy több éves SATA I-es 160-as samu vinyóról.
Nem egy súlycsoport. De értem én mire gondolszWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Én a Sentinelnek azóta nem hiszek, amióta egyszer egy több éves régi öreg 20 gigás vinyóra azt írta ki, hogy tök patent, egy msáfél hónapos vadiúj vinyóra meg azt mondtaad, hogy 31 napja van hártra.Ez kb 5 éve volt.
Mind2 vinyó azóta is tökéletesen megy.
Szóval nekem a Sentinel nem mond semmit, mert azóta nem tűröm meg a gépen.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na nekem aza gondom, hogy a tallózásnál, ahol meg kell adni az elérési utat...kiválasztom az E meghajtót, mert erről lenne szó.
Aztán kiírja, hogy elérési út nem található, vagy vmi hasonlót.
Demindjárt megnézem újra.
amúgy a vinyó 3 hónapos, és sztem semmi baja, cask megbuzult most.
Ha formáznám, menne ez tovább minden szó nélkül
De nekem kell az a 800 giga adat.
Én is úgy számolom, hogy nem végzek vele, max olyan szerda magasságáig kb.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Lehet vmi hasonló lesz, igen.
A helyzet viszont az, hogy a GDB nem segít. Próbáltam, kérdi melyik mappából akarom visszaállítani.
Kiválasztom a vinyót, és kiírja, hogy az elérési út nem létezik.
Most csinálom egy másik progival, de iszonyat lassú.
Kb 5 órája tolom és 5% van meg, szóval kb 1 óra 1%.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy 800 giga adatról van szó.
Azon gondolkodok, hogy van e vmi hatékonyabb progi.Mármint ami kicsit gyorsabban dolgozikWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Tegnap raktam win7-et, eddig xp-t használtam egy hónapig, azelőtt szintén Win7-et
Tegnap este az 1 terás samu vinyóm mégtökéletesen üzemelt, ma win7 telepítés után nétem, és azt írja ki, hogy E:\ nem érhető el. A fájl vagy a könyvtár sérült, vagy nem olvasható.
A vinyó ki sem lett véve a gépből, nem hinném, hogy vmi baja lett. Igazából nagyon emélem, hogy még menthető, mert 900 giga adatom volt rajta.
Tud vki ez ügyben segíteni?
Előre is köszi.
Hali.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest