- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Akkor ezt a szoftvert hagyjuk végül is ha a DVD meghajtó nélkül minden tökéletesen működik, akkor ott lehe a bibi, mielőtt veszel egy újat érdemes lenne kölcsön kérni egyet kipróbálni azzal működik-e. Ha igen örülünk, hogy meg van a hiba forrása és csak DVD meghajtó csere kell.
Ha nem működik gáz van, mert az amúgy nagyon jól felépített konfigodon így első ránézésre egy bibi van a proci alaplap kompatibilitás. Én magam mielőtt procit vagy alaplapot vettem mindig ellenőriztem hogy állnak egymáshoz, nem találkozta ilyesmivel, Így a prociknál az azonnali kérdéseknél meg kellene kérdezni más járt e így, mennyire 100-os. Elvileg a proci órajelét, szorzóját még kitalálhatja (max alapjáraton) az alaplap, de a feszültséggel nem tudom hogy áll...
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Úgy látom a letöltésnél 3 lehetőség van.
2 arról szó, hogy ha a START/vezérlőpult/eszközkezelőben valamit nem talál a rendszer akkor a fájlokat egy mappába kitömörítve eszközkezelőben e fájlokat közül .inf fájt kiválasztva telepítjük. Ehhez tudnom kellene most jelöl e ott valami ismeretlen eszközt a Windows, ha van, jobb egérgomb, illesztőprogram frissítése.
A windows 7 viszont valószínűleg megtalálta, feltelepített mindent így látatlanba nem tudom megmondani mit frissíts.
A 3. lehetőséget a 11 MB-os .exe-t kellene megpróbálni.---egyébként ott az eszközkezelőben van ismeretlen eszköz?
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Elvileg akkor a SATA kábelt is kihúzhatjuk a hibás elemekből.
A Intel SATA AHCI/RAID Controller driverből a legfrissebb van telepítve? -
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Miután a HDD-t kicserélted és a hiba még mindig jelentkezik így a HDD-t kizárhatjuk. Milyen konfigod van? DVD nélkül minden jól működik? Mert akkor kiszűrted a hibát. Az oprendszert IDE módban, vagy AHCI-ban telepítetted, mert pl nekem a Pioneer DVD íróm AHCI módban nem szeret bootolni. Kicsit minden esetre teszteld DVD meghajtó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Annak kéne utánanézni, hogy ez járhat-e az említett hibajelenséggel. Az tápod milyen?