Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Tápellátási problémánál csinálhat ilyet.
Esetleg külső táppal próbáld megsegíteni a HDD-t.
Látom, hogy kissé másnak tűnik a helyzet nálad, de nincs jobb ötletem.Tesztnek még jó lehet pl. egy linux live CD és azzal próbáld meg.
Feltéve, hogy a fájlrendszer engedi láthatod a hdd tartalmát és kiszűrheted, hogy OS / mint ahogy tűnik/ vagy hardver hiba.Szerintem...
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Hát ami ezt a fajta szerelést illeti nekem sajnos kínai! A kísérletezgetéssel pedig már nem próbálkozok tovább, már "mindent" kipróbáltam . Mivel a vinyó még erősen garanciális, így holnap felhívom az illetékes boltot, aztán cseréltetem, azt hiszem ez lesz a legegyszerűbb!Remélem zökkenőmentesen kapok helyette majd egy újat...
A válaszokat még egyszer köszönöm, további szép napot!Gábor
-
Bári
tag
Nagyon nagyon nagyon köszönöm a gyors segítséget! Bár a szemem jojózik, mert bő fél napja ülök a gép előtt, végül is sikerült megmentenem a zenék 95%-át. Sajna veszteségek mindig vannak. Ezeket megpróbálom pótolni. Összegezve elmondanám, hogy a javasolt progi nagyon jó, de azért ezt nem partíciók javítására találták ki, és elég lassú. Az Easy Recovery viszont hosszas beállítás után végül segített (ez mentett meg).
Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget! -
liksoft
nagyúr
Az adatmentés nem terem a bokorban. Így minden cég saját fejlesztést, és abba beleintegrálható megvásárolható technikát használ. Ezért mások az árak is (a vállalási feltételek is). Amit linkeltél, az ott a logikai (fizikailag nem sérült - a megfőtt az sérült) mentés ára. De többen vagyunk a piacon. Pl: [link]
. De itt is körbe lehet nézni [link] vagy [link]. Elnézést, ha ismerős volt amit írtam.
-
TommoT
csendes tag
aztakurv@ ''A másik a 150.000,- és 300.000,-Ft közötti ársáv, ennyibe kerül a fizikailag és logikailag is sérült tároló egységek mentése.''
inkább begépelem még1szer...
a listá(d)ból a legelső a szimpi
azt tudom, hogy sata megy az alaplapomba, sata2 azt nemtudom... mi a különbség?
amúgy wd mennyire megbízható? és milyen hűtést ajánlasz hozzá? fúrjak egy lyukat, vegyem le a ház falát, passzív hűtés? lényeg, hogy halk legyen... (meg persze nem többtízezer (pl vízhűtés))
köszi a segítséget!
(melyik ker?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest