Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
HD Sentinel ezt írja a 200-as attribútumról:
200 Write Error Rate
Írás közben előforduló hibák száma
Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat.Úgyhogy lehetnek problémák.
Pending szektorok egyébként létrejöhetnek olyan adatátviteli hibák során is, amit például egy USB-átalakító képes okozni, de olyankor a SMART-ban CRC hibák is megjelennek általában. Ilyenkor a firmware szerintem "becsapódik", valami okból szektorhibának tulajdonítja az átviteli hibát.
Van lehetőség a lemez felülírására, ami a függő szektorokat eltüntetheti. De ez nem mindig tartós, függ a kiváltó októl is.
Olyan is lehetséges, hogy elkezdem felülírni, de a gyenge szektorok szaporodnak. Így jártam egy fejhibás HDD-vel. Utána nyomtam egy rövid öntesztet, persze ezzel kellett volna kezdeni, kiderült a baj oka:

Fej és fejerősítő egységet képez, ezért neveztem röviden fejhibának.
HDD felülírásnak van egyébként olyan módja is, amikor az adatok nem semmisülnek meg, mert a program előbb kiolvassa a szektor tartalmát, utána felülírja, visszaírja ugyanazt. Ilyet tud a HD Sentinel vagy a HDD Regenerator is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Milyen program, ami...?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő