Hirdetés
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
c*
aktív tag
egy hulye kerdes :
ha en aztmondom a mistralban hogy 2v3 ventis rack kell de nem feher akkor hoznak feketet?? merthogy csak 1 fekete van de ha latom az venti nelkuli . . . -
PeliScan
addikt
válasz
FlatronKutyu
üzenetére
Alapszabály, h 7200eset rackba NE! Ha mégis, akkor brutálhűtés. Jól betartottad őket. :))
-
Divi
aktív tag
Lámulás:
Miért melegszik a HDD terhelés alatt?
Mert ha dolgozik, ha nem a tányérok ugyanúgy, ugyanolyan gyorsan forognak. Az meg egy stabil hőmérsékletet eredményez.
A fejet meg (emlékeim szerint) tekercsek mozgatják úgy, hogy hol a jobb, hol a bal oldali tekercse kapcsolnak egy kis áramot, attól függöen hogy honnan kell adat.
Legalábbis ezt láttam egy régi 120 Megás vinyóban. Azóta változott a helyzet? :F -
FlatronKutyu
csendes tag
hi!
Nekem van egy maxtor 7200es 120Gbos vinyóm, és mobilrackbe van, amiböl kiszedtem a ventit mert berregett :)) -
zeus100
csendes tag
Átlagosan hány fokosnak kell lennie egy hddnek?terhelés alatt és az nélkül!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest