Hirdetés
- Particionálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Jelenleg én a DmitriRender-t használom. Ez a GPU-t/IGP-t használja, csak DX11 a feltétele, kiválóan skálázódik erősebb,gyengébb VGA-k között, teljesen automatikus, végtelenül egyszerű használni. Egyetlen hátrányként ennél csak azt tudnám felhozni, hogy nem ingyenes, viszont a licenc ára egyáltalán nem sok, a minőségéhez képest piszok jó ára van, ezért is vettem idén januárban egy licenc, ami mindössze 10 euró volt. Ennyit bőven megért nekem. Egyébként 30 napos ingyenes próbaverzió jár hozzá, így bárki tesztelheti egy hónapig.
Az SVP-t én messziről kerülöm, számomra az egy vicc.
Nagyon jó még a BlueSky is, de ez GCN-hez van kötve, illetve Win7-et nem támogat, a minősége viszont ennek is is nagyon jó és ingyenes cucc (freeware), szorosan megközelíti a Dmitri-t, egy kicsit azonban még kell csiszolni rajta. Most látom, hogy e hónap elején jelent meg az új, 2.3.0- kiadás. Sajnos nem áll módomban jelenleg a Bluesky-t tesztelgetni, mert nincs GCN Radeonom (6850-es van a gépben), de ha ismét lesz, akkor újra ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD