Hirdetés
Aktív témák
-
Don_
tag
Audigy 2-vel gond nélkül megy 98 és XP alatt is. Én is külső erősítővel használom és nem volt vele gondom.
-
toeri
aktív tag
-
pintyesz
senior tag
Szvsz ki kellene próbálnod egy másik,ugyanolyan karit,vagy másik gépben,mint neked van.
Csakhogy kizárjuk a hiba lehetőségeket. -
pintyesz
senior tag
6Ch (analog) kimenettel nem jó mondjuk egy ABIT?
Nekem volt egy ilyenem,még távitányítót is kapsz hozzá. -
pintyesz
senior tag
Nekem egy SB Live 5.1 player hangkarim van,ami spdif(digital) kimenettel van rákötve egy 5.1 es erösítőre.
Amikor csak tehetem AC-3-as filmeket nézek(hallgatok),szoktam is csinálni magamnak DVD-ről,amikert kölcsön kapok.
Abszolut semilyen álltalad leírt hibával nem találkoztam! -
freya
aktív tag
Nos, van 1 Live! EMU10K1-es chippel szerelt hangkártyám, ami koaxxal van az erősítőre kötve. Már rég meguntam a szar Creative drivereket, de csak azok képesek AC3 hangot eredetiben, dekódolás és minden egyéb nélkül kiadni, sajnos KxDriver csak Audigy (EMU10K2) chipekkel megy.
A szar Creative driverrel akad a hang (csak az AC3, PCM az nem) néha megakad tőleg a kép is, darabos és... zavaró. Régen a játékok is fagytak, szerencsére egy windows reinstall után legalább az megoldódott...
Szóval, milyen hangkártyát használtok házimozira? Csak olyanról legyen szó, ami koax/optikai SPDIF kimenettel rendelkezik, és AC3 jelet ad ki az erősítőre, a dekódolós dolgokat hagyjuk! Nem is annyira a kártya számít, hanem hogy a driver jó legyen hozzá. Tudtok valamit ajánlani, vagy pl. az Audigy-vel már normálisan működik a digitális kimenet? Esetleg várjak még fél évet amíg megírják az AC3-passthru-t a KxDriverhez?
Köszi mindenkinek!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Pixel 7 pro 128/8
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest