Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
kaci70
csendes tag
Sziasztok! Valaki hallotta már a Mission M35i dobozokat, egy Onkyo 606-hoz lenne.
-
kaci70
csendes tag
Tud valaki segíteni abban , hogy van egy H/K 435 7.1-es erősítő, de a hangfal szettem csak 6.1-es hova kell kötnöm a hátsó surround-ot, mert ugye van jobb meg bal oldali surround. Egyáltalán érdemes bekötni a hátsó hangszórót, jobb mint az 5.1
-
kaci70
csendes tag
Üdv.!
A H/K 435-ös erősítőról tudnátok valami véleményt mondani. Látom , hogy nem egy mai darab , viszont elég korrekt kategóriának tűnik a 4-es széria.
Köszi. -
kaci70
csendes tag
Sziasztok!
Egy HK avr 347 sok lenne a HECO VITAS szett mellé? -
kaci70
csendes tag
válasz
hello28 #21808 üzenetére
Esetleg ha segít, nekem egy Egreat EG-M34A lejátszóm van. Engem is foglakoztatott a téma már mint a HD hangsávok lejátszása, és ezért elvittem a kütyüt a pécsi MM-be, összekötöttem egy Denon 1911-es erősítővel, mert sajna nekem nincs HD képes erősítőm otthon. A légyeg , hogy simán játszotta a DTS-HD MA hangsávot ez erősítőt gyönyörűen világított a HD jelzés, bár hozzáteszem , hogy úgy tudom TrueHD-t nem kezeli.
-
-
-
kaci70
csendes tag
Szerintetek passzolna az Onkyo 308-as a Heco Victa 500-as szettemhez.A belépő kategória gondolom elég ehhez a hangfalhoz.Látva a MM-es hirdetést elég jó áron van, megjött a kedvem az erősítő cserére. A mostani Kenwood-hoz képest biztosan tapasztalnék valami fejlődést.
-
kaci70
csendes tag
Ezekről a készülékekről kérnék véleményt Marantz SR-4400 vagy esetleg Yamaha RX-V450 mozi és zene tekintetében. Igaz a Marantz 10-essel drágább.
Köszi Ja még annyi, hogy Heco-hoz lenne. -
kaci70
csendes tag
Ehez az erősítőről mi a véleményetek marantz sr 4400 , passzolna heco vitas 500-as szettemhez? Vagy más javaslat ?
-
kaci70
csendes tag
Heco Vitas 500 -as szetthez milyen erősítő passzolna legjobban?
-
kaci70
csendes tag
Hi!
Valaki használ 120V -os erősítőt nálunk , egyáltalán az amcsiból származókat lehet nálunk használni ? -
kaci70
csendes tag
Akkor is Heco ha nem Victa hanem Vitas 500
-
kaci70
csendes tag
Hi!
Valaki ismeri vagy esetleg használ ilyen Heco 8051100 30 cm-es aktív mélyládát? -
kaci70
csendes tag
Jelenleg Kenwood 4070-em van de szeretném , valami "komolyabbra" cserélni, esetleg valami javaslat?
Természetesen bizonyos értékig, ami igen alacsony pl. DENON 1306
Egyáltalán lenne a kettő között észlehető különbség? -
kaci70
csendes tag
Akkor egy újabb versenytárs Mission M73 vs. Heco Vitas 500
-
kaci70
csendes tag
Hi!
Szerintetek melyik a jobb választás frontnak Heco VITAS 500 vagy Wharfedale Diamond 9.4. , persze majd szett lenne belőle. -
kaci70
csendes tag
Akkor nem lenne előre lépés a optikaihoz képest. Erről a hangfalról mi a véleményetek Wharfedale Diamond 8.4
-
kaci70
csendes tag
Látom kibeszéltétek a hd hang témát az éjszaka, de én is kérdeznék ezzel kapcsolatban valamit. Van egy média lejátszóm a mi elvileg kezeli a hd hangot „DTS-HD MA Downmix” ez azt jelenti nem? A kérdés ha én ezt a lejátszót összekötöm hdmi bemenetes erősítővel akkor megfog szólalni akkor is ha ez erősítő nem tudja a DTS-HD-t. Remélem érthető voltam.
-
kaci70
csendes tag
Szerintetek a két hangfalszett közül melyiket jobb választás, tudom egyik sem High - Tech de erre lenne lóvé. Sony SS-MF450H, SS-SR250, SS-CN250,
JAMO PJ FC1000 álló hangfal és conan center és hátéresetleg még annyi jelenleg egy kompakt házimozi szettel filmezek érdemes egyáltalán ezekre cserélnem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest