Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Ijk #6663 üzenetére

Nemteljesen...
    Azt a 150-es mélyemet egy régi 4x40wattos Denon erősítővel megtudtam hajtani szépen. De úgy, hogy 4 emelettel fölöttünk akartak feljelenteni! Ja és úgy, hogy 60% fölött sose hallgattam, kíméltem a hangszórót.

Emlékszek régen egy Technics erősítőre. Nagy szám volt... 5x100 watt, ezelőtt kb 10-10,5 éve 90.000 forint volt. Na, az hajtott havernál 4db 4 utas hangfalat. De olyan 150cm magas hangfalak lehettek, mindegyikben 2db 20-as hangszóró, egyik mély, a másik asszem mélyközép, volt egy magas, és egy csipogó is benne. Na ilyenből volt 4db... Brutálszép hangja volt. Arról nem is beszélve, hogy azt 2 utcával lejjebb is lehetett hallani.. Emlékszem azon hallgattunk Tounderdome-ot először :D (ja és az a 4 hangfal JAMO volt, tehát nem valami noname szutyok...)

Na mind1, csak azt akartam mondani, hogy egy átlagos 100-200wattos mélyládát (persze 8ohmosra gondolok) simán ki lehet hajtani egy egyszerű erősítővel is...

Amúgy arra gondoltam, hogy fogom a régi denont... a 4x40-eset, rákötöm a mélyládát, de Denon meg majd kapja a jelet RCA-n keresztül az Onkyo nagytesótól....

Amúgy ma reggel 8:30-kor megjött a cucc. :C Nagyon gyorsak voltak ezek az AV Planetesek. 2.000 forintért hozták ki a ~ 10Kg-os cuccot.

Aktív témák