Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Festina86

tag

válasz Vidala #15777 üzenetére

Gondoltam az es30 megéri azt a +15e, biztos, hogy nem ebben a szobában fogom kihasználni, de nem is azt tervezem hogy itt húzom le az egész életem. A rendszerem sem fogom két év múlva lecserélni. Próbálom a szobát teljes mértékben a hangfalakhoz igazítani amennyire lehet, persze a méretein és adottságain nem tudok változtatni. A centerhez felrakok valami szélesebb polcot és akkor már nem lesz akkora különbség a frontokkal. A háttérsugárzók elhelyezésére továbbra is az állványt látom legjobb megoldásnak. Állványok terén viszont továbbra is elvagyok veszve, netdepon nézegettem őket, a mission stancette és stance tetszene is, csak ezeket elvileg ügye mission hangfalakhoz csinálják és nem tudom jó lenne-e az es30-hoz is. Néztem még az atacama nexus 6i-t is ennek tölthető lábazata van, viszont ennek nem tudom az esetemben ezekkel a hangfalakkal lenne-e valami értelme, illetve szintén rárakhatnám-e. Ja és az összes csak 60cm magas, lehet 10-20 centivel magasabb is. Valakinek ha van valami használható ötlete, az tényleg nagyon jól jönne.

Aktív témák