Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Paoloo #146832 üzenetére
Eggyel nagyobb B&W, ha tetszik az a hangzásvilág. Számomra a 600-asok magastartománya fárasztó, idegesítő, ami pont Pioneeral párosítva még jobban kijön.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Paoloo #146829 üzenetére
Szigorúan szerintem!
A B&W 600-as sorozatának képességeit bőven kiaknázza az erősítőd, ezért feleslegesnek tartom a végfokkal bővítést.
Ugyanakkor az SC-LX erősítők D osztályú végfokai nekem nem azt adják, amit egy hagyományos AB, ezért esetleg lehet előrelépés a külső végfok.
Viszont a Rotel végfokok - szerintem - nem képviselnek olyan minőséget, amiért akár 100 forintot adnék. Néhány házimozi megszállott ismerősöm beleugrott különféle Rotelek megvásárlásába, aztán kivétel nélkül mindegyik túladott rajta. Nem szarok, csupán sok jobb van náluk, ugyanannyi pénzért.
Mondom ezeket úgy, hogy éppen végfok keresgélésben vagyok.(#146830) Nemir Ombe
Ezzel egyetértek. Nem tudnám 10 percnél hosszabb ideig hallgatni azokat a hangdobozokat. (hidegrázós arcocska)[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
jaszy76
aktív tag
válasz Paoloo #145968 üzenetére
AV forumon volt korábban erről szó. Többféle hiba lehet, volt akinél:
- hibás hangfal csatlakozás (a készülékházhoz ért a rosszul bekötött vezeték)
- tápegység kondenzátor hibaÉn mindenképpen lehúznék mindent (forrásokat, hangfalat és vezetéket), aztán egyenként próbálnám.
Ha így is rossz, akkor szervíz.Itt is ilyen probléma volt,állítólag ismert hiba és a garancia lejárta után következik be: alulméreteztek kondikat.
[link][ Szerkesztve ]
-
Paoloo
tag
válasz Paoloo #145949 üzenetére
Csináltam egy videót,így talán jobban látható mi a probléma.......hátha lesz még valakinek valami ötlete.
Pioneer SC-LX83Még annyi,hogy bármely másik forrást válsztva(TV/DVD/CD/HDMI,vagy bármi),mint a rádió,ugyanezt produkálja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest