-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Teljesen megertem, mert hazibuli airplay nelkul nem lehet.
Pl el fogom adni az lx-em, de a legnagyobb problemam, hogy tudnam megtartani az osszes szolgaltatasat.
Nem lesz olcso...Nem akarunk csinalni egy topicot, minosegi zenek ajanlasara es vele egyutt pl mozifilmekre is?
Kittosz: kesz a rendszered?
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
CharlieDrop
veterán
Hjah, ilyen a popszakma
BDS850 + HKTS 5(vagy 16), mint írtam tegnap BDS860 néven van 250-ért.Értem, hogy azoknak akiknek számít az überhangzás, azoknak mehetnek a levesbe a vezeték nélküli megszólalások.
Nekem meg akinek hetente van max 2 órája zenét hallgatni, annak megfelel ez is. Képzeld, zenét mostanában egy Lenov ThinkPad T410 hangszóróján hallgatok otthon, mert azt nem kell bedugjam konnektorba, vagy telefonon fülessel.
Egyszerűen helyem nincs egy normál rendszerre
És írtam, miről mire váltanék, nekem tuti jobb lenne, majd ha az kevés lesz remélhetőleg lesz helyem rendes rendszerre
@(#80591) Norbi 72
Majdnem. Nagy és nincs benne optikai lejátszó.
Mellesleg nem sietek, több hónap is eltelhet még[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest