Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz Tamoo #136671 üzenetére
"pc-t használok és nem térnék át mediaplayerre"
Már én sem.előfordulnak megmagyarázhatatlan problémák és nem azért mert láma vagyok hozzá
Szerintem meg de! Kezdetben elő fordult, hogy elment a 3D( a legfrissebb Catalist nem egyelő a legmegfelelőbbel), osztott képernyőnél vízszintes csík úszott lentről felfelé, vagy pl. 8 másodpercenként ugrik a kép(nem megfelelő Catalist). Amíg rá nem jöttem, hogy mi miért volt csak vakartam a fejem. Ezt hívhatjuk hozzá nem értésnek vagy lámaságnak. A tudás (hívhatjuk rutin) birtokában már nincsenek ilyen problémák.Szóval vagy szerencse kell hozzá vagy türelem.
A szerencsének ehhez semmi köze. Vagy értesz a géphez vagy nem. -
Tonyka 2
tag
válasz Tamoo #136671 üzenetére
Köszönöm, semmi bajom a HTPC-vel, az is egy megoldás, meg a player is. Egyik sem 100%-os minden helyzetben. Az, h ki mit választ, egyéni döntés, ki mit részesít előnybe, mire van szűksége, milyen kompromisszumot vállal fel. A le fitymálni egyiket sem kell, van vaj a füle mögött mind2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest