- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz
Boborján9 #8899 üzenetére
Nálam olyan volt..erről inkább nem nyilatkoznék, hogy mit ért itt a jitter csökkentés..
A Teac dac a legjobb Pityu tuninglt sb3 asán volt(ki gondolta volna
)
Aztán jön a HIface átalakító
és végül az Usb.
Én itthon kevés különbséget hallottam usb és hiface között, de van, a focallal kis szobában valahogy nem jött ki annyira, igaz most nagyon rövid hallgatózásról beszélünk.
-
Tonyo
őstag
válasz
Boborján9 #8896 üzenetére
Ezt arra írtam, hogy amikor a lupus vagy rif dac után bekötöttük Pityu diy dacját, az első pillanattól más világ volt, hanyat esés, vizelettartási zavarok stb.. zenélt kategóriákkal jobb volt, többen hallottuk.
Ennél viszont (teac) bekötés után hozta ezt a szintet, voltak eltérések plusz amit leírtam róla, viszont nem az volt, hogy lemosta a diy dac, ergo sokkal jobb mint a lupus c mkIII.
Lupus vs teac nél nem gondolkoznék egy percet sem...
teac vs diy dac..agyalok, hogy mi legyen..van még pár napom eldönteni.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #8891 üzenetére
Hallanom kéne a másikat. Akkor tudok segíteni..nem tudod elkérni meghallgatni?
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #8881 üzenetére
Elszaladt a ló egy kicsit, tény..
de leállok, amint egyben lesz..
Közel járok!
Nem jó visszafele szerkeszteni
Ilyenkor sokan már vissza se olvasnak..írtam még pár baromságot a dacról.
Küldd a Hegelt nyugodtan..
Vissza már nem biztos, hogy eszembe jut kűldnei
-
Tonyo
őstag
válasz
Ed Parker #8868 üzenetére
Hát itt már nem az volt, mint a lupus, rif vagy kiskínai dacnál..egy egy számnál összenéztünk Pityuval, hogy ezzel most jobb...
Összeségében viszont van pár dolog amiben más, ez vagy változik bejáratósáddal, vagy a pcm ilyen..
Le nem tudta győzni a diy dacot, de nem is ez volt a cél..erősen gondolkozom a sok barkácson, ami a diy daccal járna:S
Annyi még, hogy hangszerek természetesebbek a Pityu dacján, több nesz hallható(részleT) a teacen.
Nem tudom ez hogy változik bejáratódás utána, hta30 is nyers volt nagyon az új csővel, mindig amikor Pityu újra hallja, kb, azon csodálkozik, h jéé mennyit nőttél, mitn egy gyereknél..
járatódik szépen be..
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #8577 üzenetére
Hát pedig elsőre megmondtam volna vakon, hogy milyen chipes..
Viszont a rif dac még Téged is megviccelt! Na az, hogy lehet pcm...
-
Tonyo
őstag
Még ismerkedünk..ez egy ud h01-es. Valami iszonyat jól megcsinálták az usb-s részét..Itt AB-zek már mióta a Hiface-el, de csak ha megfeszülök akkor hallok kis különbséget.
Dupla pcm chipes..
Majd még írok róla, gondolom sokakat érdekel...
Még annyit, hogy Pityunak irogatom a privátokat számonként, hogy bakker hallom ez egy pcm dac az összes jellegzetességével...
és mégis olyan finom lágy, és jó tere van, nagyon kellemes hallgatni.
Azt azért hozzá tenném, ahogy a show-k után szokott lenni, hogy a dac-ot a hta 30 öltöztette...
XT: köszönjük
Még valami: van egy 24/192 albumom...kisebb eszme csere volt, hogy nincs különbség..de van! Az agyamat ledobtam ezen az albumon.
-
Tonyo
őstag
Az új lakótárs..
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #8481 üzenetére
Enigma hogy tetszett? Azt szívesen meghallgatnám!
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #8474 üzenetére
dacra is ennyire érzéketlen? Illetve hangfalkábelra is? Hta-nál azért kijöttek a difik nem kicsit..
Gonosz on: lehet, hogy azok, akik azt állítják itt, hogy nincs különbség 2 kábel közt, azok Heed rendszeren próbálták?
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #8441 üzenetére
és a focalt is?
-
Tonyo
őstag
Uraim, a felnőttek menjenek dolgozni a gyerekek meg tanulni
Zanik: Akkor én inkább gyereknek akarok most számítani..
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #8101 üzenetére
Meg nem mondom neked, hogy miben volt különbség, rövid ideig hallgattuk, viszont érezhetően más volt. Enyém majdnem gyári sodrás, de pár ér lazábban volt, az újra tekerés miatt. A banán nem hiszem, hogy ekkora különbséget okoz. Bár ki tudja..
xtremetuning: a bácsi szó a bölcsességet, tapasztalatot hivatott jelölni, úgy hiszem...
-
Tonyo
őstag
válasz
Szabikaa20 #7919 üzenetére
Hangfalakat vettél hozzá?
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #7716 üzenetére
Valahogy a mozi/tv mindig kimarad, amikor ott vagyok
Projektorban nem gondolkodtál? Nagyobb élmény! Híradóra meg jó ami most van
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #7712 üzenetére
Majd ha nem ég be, egy desktoptól, akkor talán majd én is plazmát veszek!
-
Tonyo
őstag
Ezen jót mulattam
Én is panelban lakom, de érdekes módon alig szűrődik át valami zaj.Egyedül 2-vel felettem egy srác nyomatta a fos 5.1 ét na akkor még azt is hallottam, hogy chaten írnak neki...
Kikerestem fbokon és írtam neki egy üzenetet...
lusta voltam felmenni..
abban a pillanatban kuss lett
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #7417 üzenetére
Mondd meg neki, hogy most bemutató terem lesz pár napig a nappali
Szombat amúgy nekem nem jóóó!
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #7407 üzenetére
hagyhattad volna nyugodtan
Patice: Ha jössz, lupust és váltógatyát hozz!
-
Tonyo
őstag
Megyek
Viszont!
Most kiderült, hogy sajnos gyári hibás a beépített alps poti, ami dinamikát vesz el stb. Addigra lehet, hogy nem lesz kicserélve, de még hibás potival sincs szégyenkezni valója
Pityu: hagyományos hifis értelemben nem szól különösebben jól Tonyo cucca.
Khm
Hifis értelemben még nem hallottál ilyet
Torzít szó megtévesztő lehet azoknak akik még nem hallották...
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #7400 üzenetére
Viszem újra az erősítőt! Jó kis hétvége lesz
-
-
Tonyo
őstag
Ennek miylen lehet az analog kimenete? Azt írja, hogy 24 bites dac, de sehol nem találtam róla részletes infót, hogy mit raktak bele.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #6442 üzenetére
Nekem is oylan routerem van.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #6433 üzenetére
igen ez lett volna a kérdésem, csak jól körülírtam
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #6422 üzenetére
dupla
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #6422 üzenetére
Ez jó, csak ha már ott a laptop rajta egy terrás hdd, akkor mi a bánatért ne onnan játszanám le
Ez akkor jó nagyon ha az ember nas-t épít ami 0-24-ben megy, és akkor tényleg onnan megy minden (film, zene).
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #6387 üzenetére
Parker erről mást mondana...
-
Tonyo
őstag
válasz
Relaxing #6163 üzenetére
Jól néznek ki, de Nálad is be vannak szorítva a hangfalak, nem tudom, hogy ez miért jön ösztönösen az embereknek
Másik, hogy a hátsó hangfalakat kicsit elforgatnám, akár polcra raknám.
Ja és a szub(ha az) gyorsan ugorjon le a földre!
mod: lehet, hogy egy dobozt néztem subnak
-
Tonyo
őstag
válasz
fatallerror #6144 üzenetére
Eltűntél új avatart fabrikálni igaz?
-
-
Tonyo
őstag
Azt írtad, hogy házimozi oldal..Ha valóban nem tervezel később 5.1-re bővíteni akkor jó választás a chario/sonus. Állítom, hogy egy filmen is érezni a pol-chario/sonus különbséget. Ergo nem ér semmi hátrány, hangsúlyozom, ha tényleg nem akarsz bővíteni. A plusz pénzen, ami 30 ezer FT, és azon kívül, hogy valóban nem tudod bővíteni azonos darabokkal semmi más hátrányát nem látom.
Én a chariot venném!
-
Tonyo
őstag
Az általam ajánlott 2 hangfal az a kategória amire érdemes rádobni 50 ezer Ft-ot. Vigyázz ha ezeket beszerzed óhatatlanul is költeni fogsz a lánc többi komponenseire. Kezdjük egyből az erősítővel..illik kiszolgálni ezeket a dobozokat egy jó sztereó erősítővel, ez magával hozza a DAC beszerzését is, és akkor a kábeleket nem is említettem. Ez még nem jelenti azt, hogy emiatt a Polkot kell választani. Számomra nem volna kérdés melyiket vegyem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged