-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Genius SW5.1-et váltó házimozi szettet keresnék, szigorúan belépő szinten. Sztereo (CD) zenére van egy Pana PMX70, azzal meg vagyok elégedve, így leginkább filmekhez lenne szükségem a házimozira, illetve PS-hez és néha PC-s játékokhoz.
Hozzávetőlegesen 14nm-es teret kéne betöltenie hanggal de olyat szeretnék venni amit sokáig, megelégedéssel használhatok.
Amit eddig kinéztem:
Erősítő: Denon AVR-X540 vs H/K AVR151S
5.1: HKTS16 vagy 9Na és itt lenne a két kérdés.
1. A 9 és a 16 között van e hangzásbeli különbség vagy csak terhelhetőségükben különböznek?
2. Az erősítők közül melyik ajánlottabb? Az Denon elődjéről (520) volt av-planetes teszt, az alapján jobbnak tűnik.Illetve esetleg más ajánlás? Jó lenne valahol 150k körül megúszni, annál többet nem szeretnék most ilyesmire szánni.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Quent1n
senior tag
válasz szasanyi #24231 üzenetére
Olyannyira nem, hogy már magamévá is tettem egyet Persze email még nem jött de azt mondták foglalva. Extremaudio-n is ennyi lesz majd jövő héten amúgy.
Lehet kicsit túl lesz méretezve a helyhez de hát az legyen a legkisebb gond, most olcsóbb mint a htks9 akkor meg már inkább ez.
Már csak erősítő kell hozzá, most azon filózok, hogy használtan lecsapjak itt a HA-n a Pioneer VSX-529-re (65k) vagy legyen a Denon AVR-X540 (90k) újonnan. Ezzel kapcsolatba valami tipp?
(#24227) sinci01: Köszi, ezzel ki is lőtted a listámból úgy kb. végleg, mert eddig se volt meggyőző, csak gondoltam hátha valakinek van két szava róla.
(#24230) zsoika: A Denon a Pio-t is ütné?
-
Quent1n
senior tag
válasz zsoika #24235 üzenetére
Nekem nem szempont annyira, mert sztereo zenére ott a Pana PMX70 abban van BT és (nyilván kategóriájának megfelelően) de szerintem elég szépen szól, plusz van egy JBL Flip 4 is ha mobilzenére van szükség Ha nagyon erősítőre akarnám kötni akkor a kábeles (jack-rcax2) megoldással sincs különösebb bajom.
Azt látom, hogy a Pioba komolyabb kábelcsatlakozók vannak plusz LAN, de azon túl olyan sok difit nem látok köztük, viszont árba meg a 25 ezer forint nem kevés, nyilván a használtra meg nincs garancia de hát csak nem olyan vackok ezek, hogy emiatt nagyon remegni kelljen.
Update: HTKS16 emagnál csak 75k, szóval ott most a legolcsóbb, csak én tőlük elvi okok miatt nem vásárolok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest