- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Poctar senior tag Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen gépet is vegyek. Arra jöttem rá, hogy mindenféleképpen egy hordozható gép kell nekem, mert sokat utazom. Erre ugyebár a laptop a legjobb. Szerencsére számomra nem fontos, hogy az úton is működjön a szgép. Ezért arra gondoltam összerakok egy gépet, mely egy utazótáskában található. Persze nem vmi nagy táskában. 
 Ez egy régi álmom, hogy összerakok egy ''táskásgépet'', bár tudom nem lenne egyedi a világon. Persze nem az egyediség a lényeg.
 Sajnos nincs sok pénzem és egy laptop ezért elég kétesélyes a számomra. Egy asztali pc mobilis változatban olcsóban kijöhetne, nem beszélve a jobb teljesítményről.
 Ebbe a topicba várnák minden segítséget és ötletet, amely elősegíti a ''TáskaGép'' megszületését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő