- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZR-
csendes tag
Aludtam rá egyet és meglett a probléma oka: user error...
Wordpress tartalomkezelőt használok localhostban és a megszokás vezette a kezem most a telepítés sorrendben...mikor már pöccre megy a webszerver, a végén kell telepíteni a wordpress-t, mintha külső tárhelyre dobtam volna fel. Mondjuk gyanús is volt, hogy másnál nem jött elő ilyen statikus/dinamikus probléma, kellett némi idő, hogy belássam, én voltam a hüle...
Ez most csak gyakorlás volt Win7 alatt, FreeBSD-vel akarok egy 24/7-es home szervert belőni blog/filemegosztás céllal. De előtte kellő alázatot kellett tanulnom...
-
-ZR-
csendes tag
Mester Urak!
Kreáltam itthon egy webszervert, külső látogató a statikus weboldalakat látja is, viszont a dinamikus (php) oldalak lekérése nem megy, csak localhost-ban. Elkezdtem nyomozni az ok után, de ha valakinek van precedens értékű tapasztalata, kérném hogy alázza meg a magamfajta newbie-t egy kioktató jótanáccsal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest