Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louies
aktív tag
A Magnatok azok viszont nagyon jók ár-érték arányban.
-
Louies
aktív tag
válasz
fradi81 #1306 üzenetére
személyesen meni kell, és ako alkudj. Én tesom tavaly 200k költöt zenére a MediaMarktban Miskolcon és engedtek neki 15k-t . Pont a mediában, ha nem a tesomal történik másnak nem hiszem el.
[Szerkesztve]
azt mondta, ha nem adják oda neki a 215k cucot 200k ba akkor viszuont látásra. Majd máshol elkölt 200-at. neki enyi van és kész.
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
válasz
fradi81 #1297 üzenetére
az én véleményem szerint az erőssitő nagyon bika és ez a hangfal egy kicsit satnya hozzá. Abban az esetben ha legalább fél hangerön fogod hallgatni. Egyébként a Sal.cucok nagy jelemzöje, hogy nem szolnak olyan szépen mint egy yamaha például. inkább csak bugnak meg fél hangerön(jó erössitő esetén) betorzit a membrán nem birja az impedenciát. én autóban és szobámban is probáltam. Az autoban le is cseréltem, mielött elhagynám a rendszámtáblát
-
Louies
aktív tag
válasz
Jó ISTEN?! #1278 üzenetére
az elenálás miatt ok, mert a nagyobb elenállásal nem fogod megfőzni a hang váltót. Elvileg!
én 4ohm-osba tettem már 8ohm-os mélyet és azota is király! SAL termék persze. -
Louies
aktív tag
válasz
Jó ISTEN?! #1272 üzenetére
ha az elenálás megfalalő akkor semmi akadálya, csak vigyáz a teljesitményre is , mert ha kicsi ahangszoró a gangváltohóz képes akor puk(elszáll). És mindenképen forasz ne barkácsolj, mert h nem jól érintkezik valami akkor ismét elszáll a hang váltó.
-
Louies
aktív tag
Hi! 25-ös magnat vagy 30cm SAL.
Szerinted?
-
Louies
aktív tag
Sok külömbség van aközt, hogy 25 vagy 30 cm -es mélyet épitek egy hangfalba. avgy inkább a minöség ami számít. Jobb 25 mint egy gagyi 30???
-
Louies
aktív tag
hi!
Mi a véleményetek a somogyi audio-s cuccokról . én a kocsiba akkarok zenét épiteni és nem tudom , hogy belemerjek-e vágni, ilyen SAL-os cucokkal.
priviben írjatok léci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honda topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 SFF - i7 6700 - 8GB DDR4 - 256Gb SSD
- Ryzen 9 félkonfig. Csak VGA kell bele. Akár bontva is.!
- Wanbo DaVinci 1 Pro Android 11 Full HD (4K képes) LED-projektor. Google Chromecast-al! 600 ANSI!
- Új PS5 DualSense Controller 2 év Sony garanciával!
- Corsair Vengeance DDR3 4Gb (2x2Gb) 1600MHz ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest