- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louies
aktív tag
válasz fradi81 #1315 üzenetére
a SAL sem rossz. nekem az autóban volt egy SAL mélyládA 1000WATT na az letépte a hátsó üllésen üllök fejét. arra tokéletes,d e igaz másra nem jó mert nem szépen szól csak bum bum bum ha értitek mire gondolok
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
ebbe sajna nem tok segiteni, hallani kelene! mind kettöt.
TIPP : el kell menni a legközelebi hiperbe (Mediába például) és ott kiprobáltatni a felhozatalt. ma voltam láttam Jamo, Magnat cucokat igaz Yamahábol csak erösitőt látam. Db.ben''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
A Magnatok azok viszont nagyon jók ár-érték arányban.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
válasz fradi81 #1306 üzenetére
személyesen meni kell, és ako alkudj. Én tesom tavaly 200k költöt zenére a MediaMarktban Miskolcon és engedtek neki 15k-t . Pont a mediában, ha nem a tesomal történik másnak nem hiszem el.
[Szerkesztve]
azt mondta, ha nem adják oda neki a 215k cucot 200k ba akkor viszuont látásra. Majd máshol elkölt 200-at. neki enyi van és kész.
[Szerkesztve]''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
-
Louies
aktív tag
válasz fradi81 #1297 üzenetére
az én véleményem szerint az erőssitő nagyon bika és ez a hangfal egy kicsit satnya hozzá. Abban az esetben ha legalább fél hangerön fogod hallgatni. Egyébként a Sal.cucok nagy jelemzöje, hogy nem szolnak olyan szépen mint egy yamaha például. inkább csak bugnak meg fél hangerön(jó erössitő esetén) betorzit a membrán nem birja az impedenciát. én autóban és szobámban is probáltam. Az autoban le is cseréltem, mielött elhagynám a rendszámtáblát
-
Louies
aktív tag
de az is igaz, h az átmérövel vigyáz, mert nem mindegy a levegő kiszóriása sem. hasonló legyen a teljesitmény(w) és nyugi szeben fog szólni a nagyobb átmérövel, de awatt-ra vigyáz.
-
Louies
aktív tag
válasz Jó ISTEN?! #1278 üzenetére
az elenálás miatt ok, mert a nagyobb elenállásal nem fogod megfőzni a hang váltót. Elvileg!
én 4ohm-osba tettem már 8ohm-os mélyet és azota is király! SAL termék persze.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
válasz Jó ISTEN?! #1272 üzenetére
ha az elenálás megfalalő akkor semmi akadálya, csak vigyáz a teljesitményre is , mert ha kicsi ahangszoró a gangváltohóz képes akor puk(elszáll). És mindenképen forasz ne barkácsolj, mert h nem jól érintkezik valami akkor ismét elszáll a hang váltó.
-
-
Louies
aktív tag
-
Louies
aktív tag
Hi! 25-ös magnat vagy 30cm SAL.
Szerinted?''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
Sok külömbség van aközt, hogy 25 vagy 30 cm -es mélyet épitek egy hangfalba. avgy inkább a minöség ami számít. Jobb 25 mint egy gagyi 30???
-
Louies
aktív tag
hi!
Mi a véleményetek a somogyi audio-s cuccokról . én a kocsiba akkarok zenét épiteni és nem tudom , hogy belemerjek-e vágni, ilyen SAL-os cucokkal.
priviben írjatok léci.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Delta Force (2024)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest