Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
shalafi66 #32441 üzenetére
A hangszóró süllyesztett az előlapba, a maráshoz erősebben ráhagytam, így 1-2mm árok van az mdf és a hangszóró előlapja közt: [link]
Gyors megoldásképp egyébként próbáltam leragasztani azt is, de eredménytelenülA mikrofonhoz kapott mérést és a korrekciós fájlt csak felületesen vettem szemügyre, én reméltem, hogy az én igényeimre ez így bőven megfelelő lesz és vakon bíztam a korrekciós fájlban. Hogyan is tudnám ellenőrizni - gondoltam én. Egyébként itt a fájlom, 21460, emm-6: [link]
Az előlap hatását megmondom őszintén számításba sem vettem, eszembe sem jutott, hogy ez egyébként modellezhető. Ezen felbuzdulva most google első találataként az Edge nevű programmal gyorsan felrajzoltam az előlapot és nagyjából pontosan a dóm (nem a teljes hangszóró előlapjával) méretével és elhelyezésével és megnéztem mit ad 70cm-ről:
Nahát...A megismételhetőségi probléma alatt mit értesz?
Fixált mérési pozíció, hangerő és paraméterek (fix nullidőpont és kapuhossz) mellett az alapzaj hibáját az átlagolással kiküszöbölve konzisztens eredményt kapok (bár tény -még- nem figyeltem meg a megismételt mérések kkülönbségei milyen tartományban mozognak)
Egyébként egyetértek, alapvető dolog, ami nem reprodukálható, az nem tekinthető mérésnek, ezt is belénkverték méréstechnikán
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest