- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Na igen, nagy segítség ez az ábra
(Arról ne is beszéljünk, hogy úgy csomagolta be, hogy még nem száradt meg a festék és ott van a festékben a bubis fólia mintája. Szóval festhetem is újra. Remélem paypal visszaadja a pénzem)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz Essejó #85671 üzenetére
Gondoltam erre, de szeretném ha oldható lenne. Főleg hogy led van benne, nem bízok ezekben hogy 5-10-20 éves távon bírja-e, ráadásul kültéri...
Inhouse thx meggondolom
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz razorbenke92 #85667 üzenetére
Falra való számként vannak a weblapon. kép
Zsalukőből rakott teli kerítés rész, rajta 2cm xps, "dryvitezve".
Eddig azt bírtam kitalálni, hogy menetesszárat rögzítek a falba (vegyi dübellel, vagy akár egy sima dübel is talán megtartja), méretre vágom, rácsavarok egy toldó anyát, és abba mehet egy másik menetesszár, amit előtte becsavarok a számba olyan mélyre amennyire csak lehet, így felszerelés közben lehet belőle kifelé csavarni, hogy belemenjen a toldóba.
(távtartó helyett akor majd a toldó adja a távolságot a faltól)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Sziasztok!
Házfalra kellene egy házszámot (zseniális etsy-s kézműves reme) rögzítenem, ehhez kellene valami 5let.
A házszám belül üreges, a hátán van pár lyuk menettel (M4). Az eladó mellékelt pár menetes szárat, meg ráhúzható távtartót és pár anyát, de arra nem jövök rá hogy mi volt az elképzelés, hogy kellene ezt a falra rögzíteni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest