- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amica
csendes tag
válasz Bacusuz #12744 üzenetére
Be vannak állítva a ventik hőmérsékletre szabályozva, de mivel csak 2 járt a házhoz és én 3at szeretnék használni ezért gondoltam, hogy veszek 3 egyformát és gondolom azok már valamivel jobb hang/teljesítménnyel bírnak mint a gyári. De hangsúlyozom annyira nem számít a légszállítás mert akkor nyilván a legjobbat venném nem a corsair-t.
-
Amica
csendes tag
válasz Bacusuz #12742 üzenetére
Én egy elvakult corsair rajongó vagyok A gép nem egy gamer PC(egyenlőre , de ki tudja még mit építek majd belőle) tehát nem melegszik nagyon, ezért tudok kompromisszumot kötni a márkával. Ha játszanék vele, meg lenne ami befűtse akkor én is a jobb légszállításra törekednék. Lapom
-
Amica
csendes tag
válasz PainKiller13 #12733 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Van 4 db 4 pines ajzat az alaplapomon, most is azt használom csak a házhoz kapott gyári ventikkel. Amiből a 140mm-es hangtalan 700as fordulat körül, de a hátsónak azért van egy kis hangja.
-
Amica
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek ventilátor ügyben.
Adott egy corsair 330R típusú ház ezt szeretném a leghalkabb szintén corsair ventilátorokkal hűteni.
Előre 2db 140mm, hátra pedig 1db 120mm szeretnék. Van az AF és az SP típusokból is Quiet edition.
Az SP típus ugye radiátorokhoz készült, vagy olyan helyekre ahol beleütközik a levegő valamibe (bocsi a hülye fogalmazásért ) és elvileg halkabb is olyan helyen.
A ház előlapi ajtaja be lenne zárva és a porszűrőt szintén használnám. Az előlapi alsó venti hűtené a vinyókat és az SSD-t a fenti pedig huzatot csinálna a hátsó ventilátorral! Az lenne a kérdésem, hogy melyik halkabb ebben az környezetben? Az AF 140 vagy az SP 120? Esetleg lentre SP fentre AF? Hátra milyet válasszak AF vagy SP?
Csak a corsair márka jöhet szóba, és nagyon lényeges a zajszint, tehát ezekből is a quiet edition jöhet szóba.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- PR-Telecom
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest