-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #12505 üzenetére
9 az nagyon sok, azt nem tudom hogyan gondolták el. Swiftech-nek van olyan pwm-es elosztója, hogy max. 8 ventit tudsz rákötni és egy vezetéket kell mondjuk a cpu fan csatira dugni viszont erről csak a pwm jelet veszi. A tápot meg egy külön molex szolgáltatja, az egy jó megoldás.
-
baboss
őstag
válasz
Nézegettem egy ventit.A led a csökkentett feszültséget a venti elektronikájából kapja,a 4 lednek a vezeték oda fut be,tehát 1 ventinél 4 helyen kellene megszakítanom és kivezetnem a vezetéket a kapcsolóhoz.A veti közepén a 4 vezetéket kellene megszakítani és párhuzamosítani,ezt 4 ventin kellene megcsinálni.A takaró mögött összelehetne kötni a vezetékeket és onnét már 2 szál vezeték mehetne a kapcsolóhoz.Nem kis munka lesz,ha jó az elgondolásom.
-
Algol
senior tag
válasz
Az alaplapi ventilátor csatlakozók maximális terhelhetőségét általában az alaplap kézikönyvéven (User's Manual) megadják.
Például egy régebbi Asus alaplapon, amin 3 ventilátorcsatlakozó van, maximum 740 mA-t, azaz 8,88 wattot írnak foglalatonként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Noctua NF-A9x14 HS-PWM venti
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest