Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Igen friss az adatlapom.
Az oldalsó ventilátor a vga miatt került fel. Friss levegő hiányában nagyon maga alá tud fűteni. Bár most hogy az nfa14 előlre került fordulatszabályzásra, és az nfp14 került oldalta ulna adapterrel úgy látom megkapja a megfelelő friss levegő utánpótlást. Ránéztem játék közben a vga-ra, 45-50% környékén mozog a fordulata, és 65-70c° magasságában tartja a hőfokot.
Elől teljesítve az nfa14 nem morog. Komoly a légszállítása főleg ha a fordulat is emelkedik.
Oldalra felszerelve a morgás nagyon zavaró volt. Nem az oldallap rezonált be. Szántam rá időt kipróbáltam. Lecsavaroztam és a szilikon rögzítőkkel tettem fel majd csak odatartottam úgy is morgott. A morgás kb 1,5-2,cm re az oldallaptól szűnt meg. Szerintem a lapátkiképzés lesz a ludas az nfp14 más kiképzésű ês csendben van.(#20028) 3800+: Ez érdekes. Mennyire egészséges ez a ventinek? dqdb mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest