Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Igen friss az adatlapom.
Az oldalsó ventilátor a vga miatt került fel. Friss levegő hiányában nagyon maga alá tud fűteni. Bár most hogy az nfa14 előlre került fordulatszabályzásra, és az nfp14 került oldalta ulna adapterrel úgy látom megkapja a megfelelő friss levegő utánpótlást. Ránéztem játék közben a vga-ra, 45-50% környékén mozog a fordulata, és 65-70c° magasságában tartja a hőfokot.
Elől teljesítve az nfa14 nem morog. Komoly a légszállítása főleg ha a fordulat is emelkedik.
Oldalra felszerelve a morgás nagyon zavaró volt. Nem az oldallap rezonált be. Szántam rá időt kipróbáltam. Lecsavaroztam és a szilikon rögzítőkkel tettem fel majd csak odatartottam úgy is morgott. A morgás kb 1,5-2,cm re az oldallaptól szűnt meg. Szerintem a lapátkiképzés lesz a ludas az nfp14 más kiképzésű ês csendben van.(#20028) 3800+: Ez érdekes. Mennyire egészséges ez a ventinek? dqdb mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest