- SSD kibeszélő
- BIOS topic
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
secler07
tag
Igen, mint előttem is mondták érdemes több dolgot hirdetni, tojás, szalonna, wool, és ha megveszik teszem azt az összeset, akkor rakj ki megint újat, mert senki nem fogja látni hogy te segítséget kérsz. Amúgy bele kell jönni halmozni kell a cuccokat, hogy ne legyen gond a hajóval, persze így is jön "szivatós" hajó pl két féle jam-et kér ilyesmi.
-
RootRulez
félisten
Igen, az újsághirdetésben a képed mellett lesz egy felkiáltójel (ezt te is láthatod más segítségkérők hirdetésénél) a csoporttagok látják, ha segítség kell. De értelemszerűen az korlátozott számú felhasználó, ezért célszerű több dolgot is hirdetni vagy egy olyat, ami soká vesznek meg. Én pl 499-ért szoktam kitenni 10 szalonnát, az viszonylag tovább bent marad a boltban, mint bármi más de nem is veszik meg soká...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Warhammer 40.000
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- BIOS topic
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest