Aktív témák
-
WillChi
őstag
Egy szimpátia UP!
-
WillChi
őstag
Egy UP! Neked!
-
pbujna
aktív tag
köszönöm mindenkinek a Milkát! Már csak egy processzorom maradt+a nem működő D815EGEW alaplap.
Az alaplap ingyen is vihető, nem akarom a szemétbe dobni...
A proci: P1 200 MHz/MMX-es
Az ára: 2 M
Jelenleg kettő darab van belőle: az egyik kerámiatokos (vagy mi a szösz) a másik normál... Lehet választani, de csak az egyik eladó... -
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
Trio3d 2x elpostázva...
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
mai utolsó up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
-
Gergeli
tag
>> P1 166 proci: 1M
Meg van még? -
azbest
félisten
Bővebben: link
C mint Cibakháza -
azbest
félisten
üdv
Én vagyok az emlegetett szegedi srác
De kár, hogy olyan messze vagy
Már csak jövő héten leszek szegeden aztán hazaköltözöm a nyárra az isten háta mögé... (posta sajnos nem szimpi, otthon pedig mégdurvább: képes lenne a postás begyűrni a postaládába - volt már rá példa... no meg a feladás több mint a csomag
)
sze lá ví... -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #154 üzenetére
úgy néz ki eddig, hogy a héten nem fogok feljutni Pestre. Ha megyek, akkor is csak pénteken délután, átutazóban...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #151 üzenetére
nekem egy procit tapostak meg úgy, hogy még a lábnyom is rajt volt a borítékon. Majd megoldjuk valahogyan az átvételt.
-
pbujna
aktív tag
ismét van egy régiségem: 386-os alaplap (compaq) + memória (nem tudom, milyen és mekkora) + videókártya + alaplapi slot => ISA átalakító + 386-os processzor is, ha nem kell Totisnak. Ára: 1 M
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #148 üzenetére
én még nem tudom, hogy mikor jutok fel ismét Pestre. Lehet, hogy a posta lesz a megoldás. Majd jól becsomagolom... Írj mailt, hogy hova küldjem!
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #144 üzenetére
mit jelent a koli? Hol vagy koleszos? Valahogy megoldjuk, ha megírod, merre szoktál járni...
-
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #142 üzenetére
természetesen működik a cucc! Jövő héten fel tudom vinni Pestre, ha megyek... Ha nem, akkor esetleg fel tudom adni a szegedi (Győr-Szeged) buszra, a milka árá meg át tudod utalni. Bár nem szívesen utaztatok ilyet busszal... Meg a buszosok sem visznek szívesen csomagokat...
-
Real_Necro
veterán
Akkor alaplap+200mmx+4x16edo = 300g-os milka??
Működőképes még a cucc? Megpróbálom megoldani dolgot, mert haver szegedi, futárt kell szereznem
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
válasz
Real_Necro #139 üzenetére
köszi, fél milka a tiéd lenne...
-
Real_Necro
veterán
Valaki nálam keresett nemrég P1-es procit, utánnakérdezek...
-
WillChi
őstag
Hát, Pesten van rokonom, de sem ő nem fog lejönni ide mostanában, se én felmenni oda. A végeredmény pedig ua., mintha mi oldanánk meg a dolgot. A posta sem lehet egy világrengető árban, ha nem ajánlva adod fel, csak simán. Ha meg tudod mondani, hogy mennyi lenne a posta, akkor az egész árát átutalom előre (befizetem az adott banknál a számládra, úgy egy fillérrel sem kerül többe).
-
pbujna
aktív tag
-
-
WillChi
őstag
Hello!
Érdekelne a Trio 3D 2x - AGP, és szívesen adnák érte ilyen XXL-es Milkát, de azt hiszem elég messze laksz tőlem (Mernye - Somogy) így legfeljebb a posta játszhatna/átutalhatnám a Milka árát, azt postázni hülyeség lenne. Ha így is érdekelne a dolog, írd meg, hogy mennyibe lenne az egész.
Thx! -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
Ami megmaradt:
P1/166 1M
Intel 815EGEW(valami baj van vele) 1 XXL
Trio 3D 2x - AGP - 1 XXL
P2 233/512 Slot 1 - 3 M
P1 alaplap/200 MMX proci/4x16 EDO ram 1x300g M -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
''Ez a mirigy, nem az up...''
-
pbujna
aktív tag
kipróbáltam, de a tuning nem megy
. Marad a 3.3 GHz. A táp egyébként fura hangokat ad, amikor pl scrollozok az internet explorerben. Miért van ez?
Egyébként a régi noname 300-as tápom stabilabb feszültségeket adott! De ebben legalább van mindenféle védelem. Kicsit mondjuk kiporolhattad volna. Megfújtam kompresszorral, és tiszta por lett a szobám.
A hűtővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Mit tud a sárga csatlakozó? Most nagyon nem fújja a levegőt. Ha proci hűtő helyére csatlakoztatom, akkor lehet szabályozni az alaplappal? -
letix
senior tag
na hello!
kiprobaltad a tapot?? muxik ahogy kell?
tuning?
letix -
S W
csendes tag
Hutoborda van meg?
-
freeone
csendes tag
p1 166 az mmx-es? és megvan még? mert akkor érdekelne!
-
pbujna
aktív tag
mai akció: mivel megyek Pestre, lehet bővel alkudni a cuccokra!!!
Csak tessék, itt vannak az olcsó cuccok!!! -
pbujna
aktív tag
up
-
letix
senior tag
na hello!
mkor is talizunk???
elfeljtettem...vagy maradtunk egyaltalan valami pontos idobe?
udv
letix
Aktív témák
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő