- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
2024 januárjában még DDR3-at ajánlani... MO előre megy, nem hátra!
(persze jó, hogy lehet kapni, de az ember ezt már használtan nézné akkor mikor a DDR5 is kiforrottnak számít)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
smashLMAO
csendes tag
válasz SunMount3r #1 üzenetére
1660 Super támogatottabb és erősebb kicsivel, de az Intel papíron sokkal kevesebbet fogyaszt
Üdv:smashLMAO
-
aktív tag
-
félisten
válasz parandroid #77 üzenetére
Köszi, ezt értem.
Az Alan Wake-trendet nem ismerem.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz yericho800 #74 üzenetére
Csak érdeklődöm: mi az az Alan Wake-trend és miért vet véget a natív felbontásnak?
Köszönettel: MaCS
-
félisten
válasz parandroid #71 üzenetére
Hejj, a régi szép időkben, amikor RAM-ot vettünk a VGA-kártyára, hogy beleférjen az 1024×768 címzése... Egy byte-on...
A felbontásigény pedig személy és igényfüggő. A nagyobb felbontásnak nem csak előnyei vannak, úgyhogy nem biztos, hogy adott helyzetben akár azonos áron is a nagyobb felbontás a jó választás.
Számomra a 34"-on az 1440 sor már nagyon zavaró, tulajdonképpen használhatatlan. És teljesen átlagos felhasználó vagyok, átlagos középkorú szemekkel.
MaCS
-
yericho800
aktív tag
válasz parandroid #71 üzenetére
Sajnos igen
Ha marad az Alan Wake 2 trend akkor a natív felbontásnak kb búcsút lehet inteni szerintem.
Szubjektív, de ez a meglátásom.
Meg ahogy optimalizálva vannak a mai játékok siralmasR7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
parandroid
félisten
Az a lényeg, hogy hiába van akármilyen szper felbontás a amonitorodnak, a VGA-d jó eséllyel nem fogja tudni a játékokat olyan felbontáson elfogadható sebességgel futtatni.
Nekem is pontosan ezért nincs 4k monitorom. Teljesen felesleges. Dupla áron van a 2k-hoz képest, és legalább dupla árat kell a VGA-ra is költened, hogy ki is tudd használni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
félisten
válasz yericho800 #68 üzenetére
Na, azt még értem is! A játékokra való utalások viszont számomra olyanok, mintha génsebészetről lenne szó kínaiul.
MaCS
-
félisten
válasz yericho800 #66 üzenetére
Szemernyi kétségem sincs efelől, csak kár, hogy ebből a 3060ti-t, a dlss-t, az Alan Wake 2-t és a med high setupot nem értem.
MaCS
-
félisten
válasz Dr. Akula #63 üzenetére
Egy éve vettem néhány 34"-ost (magamnak, családnak), és nagyon tudatosan kerültem a 4K-sokat, miután a magammal és a többiekkel, akik használók lettek, megbeszéltük, hogy a 4K-n ekkora kijelzőn már túl kicsi lesz minden. A skálázgatás pedig sajnos láthatóan csúfítja el a képet.
Szóval szerintem nagyonis van létjogosultsága, piaca az 1080-nak.
MaCS
-
Dr. Akula
félisten
Ma már illene a 32"/4K-t nyomatni, nagytételben gyártva levinni az árát hogy azt vegyék az emberek. És már 40+"-ek is vannak elérhető árban. Erre ezek még mindig 27"/WQHD-nál vannak leragadva. Mondjuk nézhető úgy is, hogy azért tukmálják mert senki nem viszi magától, és akkor lehet hogy már pörög a 32" biznisz, csak azt pont ezért nem kell tukmálni.
-
Az az Asrock A380 OC pont egy rosszul megtervezett kártya.
Eleve nem kellene OC verzió ebből a kategóriából ha ez miatt nem lehet low profile és pluszba még egy 8! pin-es tápcsati kell neki.
Egyetlen előnye a többivel szemben ilyen áron a hardveres AV1 támogatás oda vissza kódolás. (mert bár tud RT-t sok értelme nincs, AI gyorsítás esetleg érhet valamit)
A380-asnak tápcsati mentesnek kellene lennie.
A310 kell passzív 30eft alatt vagy iris xe 20-30 között.
Most nincs normális kártya a 20-40 közötti kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
Félve kérdezem meg, hogy az itt lévők közül anno senkinek sem esett le az álla a 17" 1280x1024-től?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
NightGT
senior tag
válasz makszutov.hu #37 üzenetére
A 640 kilobyte-nak ma már legalább értéke van Ez meg egy tavalyelőtti budget gép, ami raktáron maradt mert senkinek se kellett se az 5500, se a 3050...250k-ért egy értelmes számítót is össze lehetne rakni
Speed is the only truly modern sensation
-
-
félisten
válasz Dr. Akula #43 üzenetére
Ez nem igazán az én területem, nekem általában megfelelnek az alacsonyabb felbontások is.
Az viszont vicces volt, hogy amikor meglett az 1440 x 2960-as telefonom, visszavettem a felbontást irányonként a felére. Ettől függetlenül minden telefonszakértő csorgatta rá a nyálát, hogy ez a felbontás azért milyen király...
MaCS
-
parandroid
félisten
válasz Dr. Akula #40 üzenetére
Nekem egy 32" QHD, meg egy 27" fHD monitorom van egymás mellett, mind a kettővel teljesen elégedett vagyok. Mondjuk nem alsópolcos modellek, 145Hz, freesync, meg mittudomén, ráadásul a Delltől. A 4k aránytalanul drágább lett volna, illetve egyrészt nincs már akkora ugrás látványban, harmadrészt meg sosem veszek olyan drága VGA-t, ami képes lesz 4k-n elfogadható fps-t produkálni, mert ahhoz smucig vagyok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
aktív tag
-
NightGT
senior tag
250 ezer forintos "game" PC rtx 3050-el? Ilyet ne tegyetek már ki...
Speed is the only truly modern sensation
-
Dr. Akula
félisten
válasz parandroid #31 üzenetére
320x200
-
OPiiPO
veterán
válasz parandroid #31 üzenetére
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
yericho800
aktív tag
válasz CriticalHit #30 üzenetére
köszönöm
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
CriticalHit
őstag
válasz yericho800 #21 üzenetére
234W
A jelenlegi legjobb léghűtés elfogadható áron."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Akula
őstag
Fel ne vegyétek már a kesztyűt, csak HSz-t gyűjt
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
yericho800
aktív tag
Phantom spirit 120 tdp?
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
félisten
válasz SunMount3r #19 üzenetére
Szerintem is! Az olcsó eszközök leggyengébb pontja tapasztalataim szerint a gyenge fényviszonyok közti működés. Márpedig a saját felségterületemen általában meg tudom oldani azt, hogy legyen megvilágítás.
Ettől persze még nem baj az, ha vannak igényesebb készülékek, de itt már exponenciálisan alakulnak az árak, ami erősen a rétegigény irányába tolja a műfajt.
MaCS
-
Akula
őstag
Az a QHD-s Alienware monitor bejövős cucc.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #14 üzenetére
"relatíve jó minőségű és megbízható webkamera az olcsóbbak közül " Van belőle 1080-as is. Aztán kinek mi az olcsó, ugye.
-
Mans20
addikt
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Elég harmatos, kb 1650 szinten van. A 1660S azért jobb [link] 100 ezer alatt nem sok jót kapni.
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #11 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #6 üzenetére
Milyen hírértéke van egy generic 5000ft-os webcamerának?
-
félisten
válasz SunMount3r #6 üzenetére
Nekem is ez a gondom vele.
Bár tudom, hogy ez itt kizárólag az elfekvő termékek reklámja helye, azért kicsit helyidegen ténylegesen profi cuccokat hirdetni itt.
Meg aztán ha profi cucc, akkor azt webkamerának hívják? (kérdezem)
Ez persze lehet egy nagyon jó minőségű eszköz, de profinak túl olcsó, felhasználóinak meg túl drágának tűnik. Vagy lehet, hogy ez felhasználói prémium minőség? Akkor jó lenne úgy hívni.
Csak okoskodom.
MaCS
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy árulja már el nekem valaki, hogy mégis kik a célközönsége egy 221990 forintba kerülő webkamerának itt a PH!-n? Tudom, hogy vannak ilyenek is, node ilyen sokan lennének belőlük itt? Cserébe viszont az emberi árú, hétköznapi célú webkamerákról meg rendszerint sosincs semmi ezekben a cikkekben.
-
Dr. Akula
félisten
"Az olcsó 2,5 hüvelykes SSD-t keresőknek lehet érdekes a 3D QLC"
Szerintem még azoknak se. Nem megbízható és amint kifogy a cacheből baromi lassú.
"1000R íveltségű Samsung Odyssey G6 G65B (S27BG650EUXEN) 27 hüvelykes, kvantumpontos VA panele szintén 1440p-s"
1440p - ajaj
VA - ajajaj
kanyarmonitor - ajajajaj
27"-en amúgy mit kell kanyarozni? Nem elég kicsi már így is? -
félisten
Ha ez tényleg egy professzionális eszköz, akkor értem a különbséget, bár akkor meg túl olcsónak tűnik, mivel a ténylegesen professzionális eszközök egy kategóriával feljebb árazódnak.
Az, hogy ide az van írva, hogy profi megoldás, sajnos már eléggé elkoptatott, ezért voltam egy kissé szkeptikus.MaCS
-
4nick8
őstag
Olvasd végig és utána, Obsbot Tail Air.
-
félisten
Ez a webkamera azért vicces. Mármint az ára. Töredékáron lehet ugyanis kapni alakkövető, stabilizált kézi gimbalokat.
MaCS
-
SunMount3r
nagyúr
Ez az Intel Arc A380 hogy áll erőben pl. egy 1660 Super-hez képest, ha a játékokat nézzük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest