- Hamarosan mind begombázunk?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
Aktív témák
- 

Elar senior tag Sziasztok. 
 Segítséget kérnék.
 Szombaton vettem egy seagate sata 2 vinyót. Szépen bedugtam a helyére, felment az xp. A régi sata 1 ről másolgattam a cuccokat át erre.
 Hétfőn kezdődtek a gondok. Nem bootolt be az xp, lefagyott rögtön az elején. Időnként a felismerésénél is megakadt. 1-2x csökkentett módban bejött, de az is nehezen.
 Feltettem megint - ugyanez lett a vége.
 Ma visszatelepítettem a régi sata1 re, (Sata 2 slavbe rakva) simán felment. újrainditás párszor. Most kikapcsoltam, 1 perc múlva be és megint megakad a betöltés.
 Fél óra múlva bekapcsolom és bejön pöccre.
 Ez most MI???
 Mi a xar a gépben? Help pls
 UI: Asus P5LD2
 1 GB ram (single)
 [Szerkesztve]
Aktív témák
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest