Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
grrrrrr
Megőrülök!!! Most, hogy mennék övvizsgára első alkalommal, tényleg megvan a kondim, a tudásom is szépen alakult az utóbbi időben összeszedek egy olyan sérülést ami lehet taccsravágja az eddigi munkám
3 hét múlva vizsga, és most úgy állok, hogy a ball vállamon a mellizmom a tapadási ponton fel van szakadva részlegesenVoltam ma gyógymasszőrnél és eléggé meglepődött, én leginkább, azt hittem csak valami gyulladás, vagy csak meghúzódott kicsit jobban a kelleténél . . . hát nem jött be
Mondjuk a masszázs végére érezhetően jobb volt, nem is volt akkora dudor a tapadási pontnál mint előtte, ettől függetlenül még szúr mikor megfeszítem a mellizmom.
Volt már valaki hasonló cipőben vizsga előtt? vagy egyébként is voltatok már hasonló cipőben? Mennyi idő volt míg rendbejött a sérülés? -
SaNyEe
aktív tag
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv népek!
Ma elkezdtem végre Kempozni, hát ahhoz képest amire számítottam egész jól bírtam fizikálisan. Múlt héten végigültem egy edzést és a bemelegítés elég durvának tűnt számomra (kondi meg futás ''előélettel'')
Mai termés:
-felszakadt a bőr a nagylábujjamon
-kicsit meghúzódott a nyakam földharcnál de azért egész jól vokakkor nem is éreztem csak most így edzés után.
Segítsetek már egy kicsit, valamit mondtak, hogy vegyek és edzések előtt tegyem fel a lábujjamra amin felszakadna a bőr, csak nem értettem pontosan mit mondtak.
Asszem kell vennem gi-t(remélem így kell írni) záros határidőn belül mert a pólók nemnagyon bírják a kiképzéstMikor elmentem akkor kb feszült a nyakamon most meg kb már kétszer beleférek. ezek az egyenrucik milyen árban mozognak?
Amit nagyon furcsállok, hogy a 178centimmel én vagyok az egyik legmagasabb, pedig aztán vannak tőlem igencsak magasabb emberkék, de a legkedvesebb meglepetésem az volt, hogy 4en vagyunk Sanyik
Formagyakorlatot így utólag átgondolva már tudom, hogy kéne csinálni, akkor még nem tűnt ennyire egyértelműnek, de hazafelé a buszon minden hirtelen tiszta lett, majd délelőtt ha jó idő lecc kimegyek gyakorolni. (támadót könyékkel hátratol, lágyékrúgás, alkarral felütés majd egy állas a végén, vagy horog)
Mondjuk azért az durva volt mikor összedobtak egy lila meg egy sárgaövessel, hogy akkor uzsgyi, nyomd le, persze a végeredményt nem kell ecsetelnem, így jár az aki nem választ gyorsan valami hasonlóan kezdő párt magának. Első versenyzőnket mikor azt hittem most megvan, faszán lilult a feje már, hirtelen fogást váltott, lábbal átkulcsolt aztán szépen betolta a lengőbordákat, azt hittem csillagokat látok, vagy nemcsak hittem?
Másik részer kolléga nem hagyott magán ennyi fogást, 1x dobott egyet majd belepréselt a tatamiba, 2x meg hemperegtünk a bordásfalig, nemnagyon tudtunk egymáson fogást találni aztán párcsere, innen szerencsére kezdőket fogtam ki ... már tudatosan.
Egy nagyon kezdő első élményei
All_in miellőtt kérdeznéd pécsen járok edzésre
[Szerkesztve] -
SaNyEe
aktív tag
Pécsi kemposok vannak ebben a topicban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...