Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
wertigo1984 #4294 üzenetére
"és szerintem nem annyira sokan csinálják."
Teljesen lényegtelen, hogy mennyien csinálják, nem attól leszel egyedi, hogy rajtad kívül még öten művelik az egész országban és nem is erről kellene szólnia. Ha ez rád nem vonatkozik, akkor vedd úgy, hogy nem is írtam semmit.
Ahova én jártam edzeni, ott egyenlő arányban voltak az aikido és a kempo szerelmesei, én kempoztam, majd vissza is szeretnék menni, csak hát a piszkos anyagiak...
Nem tudom, hogy írjam le (nem is akarnék senkit sem megsérteni), de szerintem a kempoval "többre" mész ha konfliktus adódik. Ez iszonyat szubjektív vélemény, csak az alapján, hogy mit láttam aikido edzésen és mit tapasztaltam kempon.
Mod: Mondjuk az tény, hogy a mi mesterünk tényleg toppon volt/van, és elég kíméletlenek az edzései, de idővel szokható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest