Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv a hozzáértőknek...lenne pár kérdésem...
A fejhallgatóm (AKG K512) elég gyatrán szól az integrált hangkarival Windows7 alatt (XP alatt szépen szólt, sőt erőteljesebben...de ugyanez igaz a 2.1-es hangfalamra is, XP alatt hangosabb volt.
Szóval, egy fejhallgató erősítőn gondolkoztam el, de ahogy nézem az árakat kicsit megtorpantam, annyit nem szeretnék rá költeni...
Ebay-en nézelődtem, ehhez hasonló kis erősítőkkel érnék el valamiféle javulást? A füles tulajdonságai: [link]
Illetve, a kimenete ennek ugye "kábeles" (nem tudom a szakszót erre, tehát a csupasz kábel végét kell befogatni az output kis csipeszek közé), na most létezik, hogy valamilyen barkácsolással megoldható legyen ennek a "jack-esítése"? Tehát hogy az outputhoz egy jack csatlakozót tudjak rádugni (fülest jelen esetben). Magyarul kábeles-jack átalakítás létezik?
Előre köszönöm a válaszokat, nézzétek el ha hülyeséget írtam, annyira nem vagyok ebben a témában otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest