Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
PapaMaci #2147 üzenetére
fapaci & PapaMaci
Koszi mindekettotoknek
jovo heten tudom csak kiprobalni, akkor lesz versenyunk, remelem, hogy jo lesz, mert ujabb es nagyobb terembe koltozunk, es nagyon kellene mindket lada oda mar, sot lehet egy 3. es egy 4. sem artana...
Fentebb irtam mar, hogy adott meg az a kis keverom, egy Alesis RA150 vegfok es 2 db passziv lada az olcsobbikbolLewitz PA 215B
szoval a kovi naaaagy kerdesem, hogyan lehetne ezekkel beszolni kb 1200 nm-es csarnokot
azon kivul, hogy sehogyde legfokepp beszed az erdekes
Raadaskepp a meccs kozvetitese es a helyszini szamgep iranyitasa a netrol menne
Mokasan hangzik tudom, de ez van....
A tavoli kozvetietesre mar kaptam megoldast, azt megegyszer koszi fapacinak!MineFox54
es ez mennyivel lesz jobb nekem, mintha a meglevo mukodne a fentebb leirtak szerint?ps: am, ha kozel laktok, szeretettel latok barkit a helyszinen, aki esetleg kivancsi arra, hogy mi sul ki ebbol
Felcsut, sportcsarnok
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest