- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
Egyéb kategóriában van egy olyan, hogy hobby elektronika topik. Ott keress szerintem egy segítőkész Pesti fórumtársat.
Egyébként ha több utas (van kisebb meg nagyobb hangszóró is) akkor szerintem a hangváltó szállt el és csak a magas hangszóró kap jelet. De nem tudom így látatlanban, hogy mi lehet a baja.
-
dudika10
veterán
Valami baja van az autómnak. Tudtok valakit aki foglalkozik ezzel? Lehet egyáltalán javítani?
Valami konkrétum nem ártana. Ha nem szól az egyik oldal akkor az valószínűleg megtört kábelre utal. Ha a potméter csavargatására néha szól néha nem akkor az a potméter cseréjének szükségességét jelzi.
Akárki megcsinálja neked aki tud forrasztani kb. Keress egy olyan ismerőst akinek van egy kevés elektronikai tapasztalata, egy forrasztópákája, és szereti a sört, és 200 forintból + anyagköltségből (új kábel vagy új jack dugó) megúszod a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest